torsdag 26. februar 2009

Hadde tenkt å fortelle om litt av hvert ikveld, men så ser jeg at det er skjedd noe trist hos en av mine bloggevenner, og alt ble til dumme bagateller.                      Tenker på dere, Oliviajenta!

Vi får besøk i helga, så herved sier jeg bare GOD HELG til alle.               Bloggevenner betyr mer enn jeg ante!

Legger ved ett bilde fra mandag, da var kompisene på sin første skitur sammen :o)

vinter 001

9 kommentarer:

 1. du er så snill og god nøve,tusen hjertelig takk for din omtanke! blir helt rørt her,jeg...

  nydelig bilde av guttene på tur,ser ut som en flott firkløver dere :)

  SvarSlett
 2. En hund er så ufattelig vond å miste.
  Olivia var kjempeheldig heldig som kom til ei som deg, jeg har beundra dere to lenge. Og det du gjorde idag, er det beste man kan gjøre for den man er så usigelig glad i. Men fy så vondt.
  Jeg har sippa i hele kveld, umulig å tenke på anna.
  Lykke til videre. Dagene blir jo lettere etterhvert!

  SvarSlett
 3. Huff, ja det setter tingene i perspektiv for oss alle når noen mister sin kjære hund. Når jeg mistet Mira, så hadde jeg egentlig ikke skjønt helt hvor mye hun betydde for meg. Og at jeg nå over 7 månder enda gråter en skvett nesten hver dag over jenta mi...
  De rører ved noe i vår sjel, og stjeler en liten plass i hjerte som aldri noen gang kan bli fylt igjen. Jeg tror hundene har og er noe mye mer en det vi mennesker vet.......

  SvarSlett
 4. Det var utrolig trist å lese om Olivia! Jeg har aldri opplevd å miste en hund, men for ca. 1,5 år siden måtte vi avlive kaninen vår, og jeg tenker fortsatt på henne hver eneste dag... Så jeg forstår at det må være forferdelig å miste en hund en har hatt i så mange år...

  Så ut som dere hadde hatt en fin skitur i hvert fall! Hos oss er absolutt alt snøen borte nå, og det begynner å ligne litt på vår... :)

  SvarSlett
 5. Ja, det var veldig trist. Har tittet innom siden til Olivia av og til... :(

  SvarSlett
 6. Dette var så utrolig trist å lese.

  Midt i all sorgen din "Oliviajenta", så håper jeg at du klarer å se at du gjorde dette for Olivias skyld, og at du har satt dine egne behov til side for hennes del. Det kalles kjærlighet! Du gjorde det beste du kunne for den beste du hadde!!!

  Lykke til videre.

  SvarSlett
 7. Så trist å lese. Nå fikk jeg flash back. Vi er jo flere her som har vært i samme situasjon og vet godt hvordan det er. Jeg synes Nøve forteller det så godt.

  SvarSlett
 8. må bare si det igjen,jeg blir helt rørt langt inni hjerterota av medfølelsen og omtanken din nøve! tusen takk,det hjelper så veldig mye med sånne ord i denne triste tida,mer enn du aner. :)

  det er sant som du sier,det er det riktige og det eneste man kan gjøre i en slik situasjon,heldigvis er jeg trygg på det,og slapp å avlive henne med uvissheten vi hadde i sommer... det ville gjort alt så mye verre. men alikevel,hjelpe meg så vondt det gjør... bare sitter å venter på at tiden skal gå slik at ting blir lettere jeg nå.

  jeg kommer hvertfall til å følge med på bloggen din fortsatt,og vil gjerne fremdeles ha kontakt med deg,selv om bare en av oss har hund akkurat nå. :) koselig å se hvordan det er med deg og nalle vettu! :) *stor klem*

  og jeg må også si tusen takk til alle andre,hver eneste èn,som har lagt igjen noen trøstende ord til meg her! og hvert eneste ord hjelper bittelitt,og det gjør godt at noen tar seg tid til å stoppe opp og bry seg. :)

  SvarSlett
 9. Godt å høre fra deg,Gry!!
  Jeg titter innom den andre bloggen din av og til også, vet du, så jeg syns virkelig jeg kjenner deg ;o)
  Rart at slike einstøinger som oss liksom blir så sosiale...

  Glad for å ha blitt kjent med deg og Olivia på godt og vondt. Dere hadde det så fint sammen. Hadde enda alle hunder hatt ett like godt liv som henne.

  SvarSlett