mandag 23. mai 2011

Hit og dit


Onsdag var fridag - med regn og skikkelig ruskevær. Koselig da, å fyre i ovnen og sette seg ved rokken og riktig kose seg! Det blei mye Frost-garn utav det :) Og dagen derpå ble garnhespene hengt ut til tørk… 19. 00119. 003

Rauk sett fra sykkelsete..kan det bli særlig vakrere??
19. 020
Vi tar oss en sykkeltur så og si hver dag. Nalle trenger det, og jeg trenger det. Men det er nok Nalle som får mest trim utav disse turene i veldig saaakte tempo…19. 017 Han er veldig fornøyd når vi parkerer sykkelen, og tar en liten snuserunde i skogen – jeg tør ikke begi meg off-road på disse idylliske gamle vegene her…19. 006
Utsikt heimover mot Bergheim. Det ser ganske øde ut, det må jeg innrømme…men fint er det,syns nå jeg!
19. 018
Heime i tunet, hadde Ullf og Anina endelig sitt første møte. Nalle var sliten etter turen, og kvilte seg innendørs. Han får ikke være med på alt som skjer, av sikkerhetsmessige grunner…19. 023
To svarte angora, ei nyklipt,lita jente og en stor gutt :)
19. 045
Ullf er bare snill, han!
19. 065
Meningen har hele tiden vært, at jeg skulle ha tre angora. Og i dag fikk jeg hente Kira…og Kelvin! Kelvin skal jeg riktignok ikke beholde sjøl, den skal mamma’n til Lappejentas Kira ha. Rart hvordan tilfeldigheter stadig spiller oss noen puss… (noen av dere minnes kanskje at jeg passa Torill’s lille Kira en dag i fjor sommer? Nå får jeg altså min egen vesle Kira :)
KIRA ANGOLINA - ei brun angorajente på 8 ukerKira 001
Heldigvis ville Lise klippe henne for meg. Kira var litt sprelsk, men det gikk bra!
Kira 006
Ho blei så fin, atte. Kjennes ut som fløyel :)Kira 012
Etter kloklipp på søskenparet, var det best å komme seg hjemover.  Nalle var med denne gang, og han var sånn passelig fornøyd med å vente…Kira 015
Og venting skulle det bli mer av : / Kira 016 Ett punktert dekk i Ringerikes skoger, og jeg måtte ha hjelp av Falken… Litt flaut å ikke kunne bytte dekk sjøl, og litt surt å måtte ut med 500,- i egenandel.
(iogmed at jeg aldri har lært meg å bytte dekk – slipper jeg greit unna dekkskifte to ganger i året…)
En lettere frustrert Nalle på vent…Angolina 003
Men etter en kveldstur på sykkel, var det greit at jeg konsentrerte meg om kaniner igjen ;-)
Så nå har Kelvin flytta inn i hybelhuset hos Ullf! Angolina 002  Her ser dere forresten det vesle huset jeg snekkerte sjøl ;) Det ble meget populært!
Anina testa hybelen forrige natt, og det virka som om ho likte seg veldig godt der inne! Men jeg hadde jo egentlig tenkt at ho og Kira kunne bo sammen, derfor ble Bjørnen i det blå huset satt igjen hos Kelvin, og de to jentene flytta inn til oss. Nyklipte Kira kan nemlig ikke bo i hybelhuset enda, fordi det er så kjølige netter… Så da, så.
Angolina 007
Da håper jeg dere blir gode kanin-venninner,
og at ulla vokser fort ut igjen :)
Angolina 013
Her er mitt første nøste av Angora.  Like deilig og mjukt som Ullf himself  :)Kira 037
19. 077 Det dufter fremdeles i hele huset av en liten bukett..
Ha ei fin uke alle sammen

9 kommentarer:

 1. Så ny nydelige bilder fra sykkelturen!! Bilde av Rauk var virkelig vakkert, en kan jo nesten går inn i det:o)
  Dere er så flinke å både sykle og gå på tur dere to, Nøve og Nalle, forstår deg godt Nøve, ikke noe særlig å sette utfor på de gamle veien!!
  Morsomme bilder av Ullf og Aninans føste møte og så har endelig Kira kommet hjem..ei søt lita brun jente:o)
  Koselige bilder av dem alle sammen.

  Ha en fin dag på Bergheim, etter mye regn i helgen så har vi sol i dag, håper dere har det samme:o)

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder Nøve, det er mulig enkelte synes det er litt øde oppi i Hallingdalen, men det er jo nettopp det som gjør det så uendelig vakkert!!!!

  Endelig fikk de to turtelkaninene møtes! Dette har jeg vært spent på, også gikk det SÅ bra:o))) Ååååååå, det var gøy! Snille, snille Ullf! Gikk det like fint med Anina og Kira Angolina, eller var det tilløp til litt bitching (kanskje de er for unge for slikt tull)? Kira var kjempefin!

  Nå blir det vintersokker og -votter på Bergheim, det er jeg ganske sikker på. Dere kommer IKKE til å fryse på beina til vinteren!

  Kjedelig med punktering, men, men, som du sier, du slipper billig unna dekkskift da...;o)

  Her blåser det hatter og høy i dag. Tenkte lille Tjorvis skulle få være med Milli og meg på tur, også tar jeg med en liten sekk jeg kan putte henne i hvis hun blir litt sliten:o)

  SvarSlett
 3. Herlige kaniner du har - blir nesten litt misunnelig her jeg sitter og ser bilder av de små, søte krypa. Dem er bare hel-skjønne, Nøve!! ;o) Og dem har dem flotteste husa eller hybler jeg har sett!! Du kan visst snekre og du, Nøve..Slutter visst aldri med å imponere ;o)

  Så du er ute og sykler hver dag? Det visste jeg jammen ikke - men det er jo helt genialt da, har jeg funnet ut. Ikke blir jeg sliten heller - det er forbeholdt Dimma og Snorre:D Og jeg har kurv på sykkelen!!!

  Etterpå når vi er på sykkeltur skal vi rusle litt i skogen med det samme - litt kjedelig at det må gjentas to ganger, men jeg kan jo bytte på hvem av dem som får skogsturen.... annen hver gang blir bra, tenker jeg...

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Så gøy med kaninene! Jeg nyter bildene av vakre garnhesper og vakker natur. Og drømmer meg litt bort...

  SvarSlett
 5. De kaninene dine er bare så søte.
  Skulle ønske jeg tålte kaniner. Da ville jeg hat slike.Sukk,sukk

  Så ergelig å punktere da. Jeg måtte også ha tilkalt hjelp hvis noe slikt skjedde for meg.

  Det ser litt bonderomantisk ut med din sykkel og Nalle på tur.
  Jeg tenker: at det eneste du kan treffe er ville dyr og noen som vandrer med freidig mot

  SvarSlett
 6. En sånn tur vil jeg være med på neste gang. :))) Det er bare såååå vakkert der og jeg vet det. Jeg har sett det selv!!!!!!!!

  Du kommer jo til å få en haug med kaniner!:) Nå er du bitt av basillen og da er det bare å seile med. Det kommer til å bli moro å følger dere i hybelhuset. Der er det bare såååå flott. Du er jo skikkelig flink til å snekre du også, Nøve. :)))

  Nå er det et møkka-høst-vær her, men dere for ha en flott kveld. Det var så deilig å se ovnen med fyr i. :)))

  SvarSlett
 7. Obs. glemte å kommentere punkteringen. Du kan jo så mye så nå må du lære deg å skifte dekk også. Det er superlett. Det fikser du!!!!!!

  SvarSlett
 8. Nina, jeg vil ikke lære å skifte dekk, da må jeg jo gjøre det sjøl hver høst og vår ;)

  Jeg skal heller ikke ha mange kaniner - så nå står det skrevet... Men det er faktisk ganske mye arbeid og stell med angoraen, og jeg vil at det skal være kose-arbeid!
  Anina og Angolina har forresten blitt riktig gode venninner! De triller ball, spiser på likt og sover tett i tett :)))

  SvarSlett
 9. For en flott Frosteull. Utrolig mye ble det jo også, er litt overrasket over mengden:)

  Fantastisk naturbilder nok en gang, godt du kunne ta en telefon og få hjelp mht dekket. Og selv om jeg skjønner at det er greit å slippe unna dekkskifte ville jeg anbefalt deg å kanskje lære det i all hemmelighet? Så at om du må, så kan du:) Og ellers kan du det ikke:)


  Koselig med alle kaninene som fant så godt ut av det med hverandre. Skikkelig herlige pelsballer. Rart hvordan det ofte er en sammenheng mellom "fryjtelig søt" og "pelsete". Hmmm... Snodige greier;)

  SvarSlett