mandag 2. mai 2011

1.mai 2011

Søndag og all ting,da gitt… Vi hadde viktige ting å gjøre på denne fridagen!
Det var ikke like strålende vær som i april, det merka vi ganske fort. Ulltrøya måtte på igjen, enda jeg sto inni kaninhybel-huset og malte siste strøk på murveggene. Nå er det nesten helt klart for Ullf og Jessy Anina her inne. Jeg skal bare pynte littegrann ;o)
1.mai 023
1.mai 015

Men se slik flid Bjørn har lagt i jobben med å kombinere nytt og gammelt! Jeg ble helt rørt. Har begrunna det med at han nok liker kaniner, han med. De verken bjeffer eller bøller, de er bare søte og uskyldige, og nyttige små skapninger -
og de kommer i full fart når man roper på dem :-))))
1.mai 040 (Men gubben har nok gjort det litt for min skyld også… og jeg er såå fornøyd ;)
Nalle, Ullf og jeg, stelte altså aleine heime idag, mens’n far sjøl var på fisking ‘nerafor’. Nalle var også en svipptur innom det våte element, etter at jeg greide å hale han fram fra innerst under stuebordet…1.mai 001
Han prøvde alt idag.. Skjelving og hyling og litt gråt.. Godbiter aksepteres slettes ikke mens vi står i dusjen, men KW’s aloevera-shampo gjorde tilslutt underverker med den seige hundepelsen – og det er faktisk en enorm forskjell på før og etter på tross av ‘tørkemetoden’…
Åh, han syns nok han blir fin, og at’n fortjener alt etter dette… 1.mai 010
Wilma har ikke vært særlig attraktiv den siste uka… Ho har hatt skikkelig magasjuke omtrent annenhver dag. Og det er ikke særlig moro når man har tjukk og svart pels over hele seg!
mai 005
Som den dama stinka! Den løse avføringen førte vel til at analkjertlene ikke fikk tømt seg skikkelig, og vi blei litt bekymra. Jeg tok med ZooLac fra butikken på fredag, og det gjorde heldigvis susen, ser det ut til. Magasjuka ga seg iallefall og matlysten kom tilbake :-)
Og i kveld gikk vi tur på Bergheim, mens heggen blomstra og alt var såååå romantisk..
1.mai 047Neida, disse to gikk og åt grønt grass som om de var kyr!
1.mai 048 De slukka tørsten i Siggeset-bekken..
..og så rusla de heimover igjen..1.mai 050
Helt sant, Milli ;-)
Ha ei fin uke, alle sammen!
Sender en varm liten tanke til Nalle-barna; Tussi som var på sin første utstilling og gjorde det så bra - gratulerer!, og til Frost som skal røntges – lykke til!

9 kommentarer:

 1. Så flott kaninhuset har blitt! Skikkelig koselig :) Blir morro å se når det er helt innflyttningsklart!

  Og staaaaakkar Nalle som måtte bade - Nadira sender sin varmeste medfølelse ;)

  SvarSlett
 2. Tuusen takk,Nadira! Nalle har mareritt...

  SvarSlett
 3. Så flid Bjørn har gjort det på kaninhybel huset. Riktig så trivelig ser det ut, både for deg og kaninene:o)))

  Jeg skjønner at Ullf er en spesiell kanin, Gry fortalte om ham og mente at mye av æren til en slik folkekjær og lydhør kanin har med matmor Nøve og gjør:o)

  Ville hilser til Nalle og sier at bare gjør som mora di sier, så går badinga sååå mye raskere;o)))

  SvarSlett
 4. Takk for lykkeønskninger. Så vittig at far og sønn ble badet på samme dag. Og du har helt rett, det merkes stor forskjell på pelsen før og etter badet.

  Kaninhuset blir jo kjempefint; så heldige de er som skal få leve hos dere!

  Ha en fin uke, holder deg oppdatert på hvordan røntgingen gikk imorgen!

  SvarSlett
 5. Jammen Nalle, du ble så ekstra fin etter badet. Så godt hvordan du gruet deg, men etterpå tror jeg du syntes det var bra like vell.

  Så fine kanin hybler, Bjørn er flink å får det til og Ullf må være en elskelig kanin, så søt og veloppdragen!
  Kos dere!

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kaninhus Nøve!!!! Bjørn er flink:o) Han gjorde det nok litt for kaninene og mest for kjerringa - det tror nå jeg:o)

  Nalle ble så ren og fin atte! Milli bada i en kloakkbekk i dag. Lite bekk og mye kloakk (fra folk)..... Bading i sjøen, nøye spyling med slange og børsting ble resultatet av det, bortsett fra at Ola ikke ville ha henne i bilen, men bak i hengeren, da sa jeg at jeg fikk sitte der også....

  Stakkars Wilma. Ikke godt å ha sånn en magesjuke da!!!

  Milli er litt snurt og sjalu her nede nå, men skal snart på date med Nalle-sønnen - så da så;o)

  SvarSlett
 7. For en mann du har funnet deg!:) Han er jo så flink!!!! Ullf kommer til å trives så godt der med sin nye dame.

  Stakkars Wilma, ikke bra med så mye diare. Enda godt dere passe så godt på hverandre. Håper Wilma er kommet seg etter du tok med medisin. :)

  NÅ er det ikke lenge til.....

  SvarSlett
 8. Bjørn skulle berre ha vøri liiiitt nærmere:)) Det blir knallfint inni låven. Dere får det til på Bergheim gitt:))
  Diare er ikke moro. Spesielt ikke når man har masse pels! Kan ikke huske at Tussi har vært borti no sånt. Fiiiine Nallefar nybada:)
  Tussisuss!

  SvarSlett
 9. Haha, uffdå stakkars Nalle som ikkje ville bade!! Fekk nok litt medfølelse her ja, men det vert jo såååå bra når du er ferdig vettu! Det er berre til å gjere som ho mor sei, så ordnar det seg til slutt :) Heino er forresten ikkje noko badenymfe heller, men han finn seg i det likevel, om enn noko motvillig sjølvsagt - han ser nokså deprimert ut når han står i dusjen, med eit uttrykk og ei samansunken haldning som om eg skulle ha slått han!

  Kaninhuset ser forresten kjempeflott ut! Så flink ein kar du har :) det er greitt å ha slike nevenyttige mannfolk!

  SvarSlett