torsdag 18. juli 2013

En helt alminnelig onsdag.

Dette skulle vise seg å bli en skikkelig kosedag.

IMG_5318

Jeg har ikke ferie enda, men jeg har vanligvis en fridag midt i uka. Kjekt å jobbe 80%! Anina og Angolina fikk kose seg ute, hele denne varme onsdagen. De var tilogmed ute da Tassen og jeg dro til Flå for å hente mamma, men Nalle som syns det var for varmt å kjøre bil – han fikk bli igjen innendørs.

Er det ikke merkelig hvordan ting lager seg til noen ganger. Slik som i dag.

For plutselig passa det bare helt utmerket, at jeg hadde en ledig plass i bilen!

IMG_5305

Luna fra Ålesund hadde med seg hele familien på campingtur, og alle de andre hadde lyst til å ta turen innom Vassfaret Bjørnepark. Det hadde selvfølgelig ikke Luna lyst til, for da måtte ho isåfall ligge utenfor parken og vente på dem der…

Akkurat da de ankom Bjørneparken, var vi ferdige med å vanne på kirkegården, så vi svingte oppom parken, henta Luna, putta henne inn i buret til Nalle, og deretter kjørte vi hjem til Bergheim. Vi hadde ikke sett Luna siden Biriutstillinga for mange år (tre?) siden – men det virker da sannelig som om Nalle kjenner henne igjen med en gang.

Smilefjes som blunker snurr film…

TRE BRUNE MED KRØLL PÅ HALEN.

DSC_8204

Disse fartsfylte bildene ble ikke helt klare…

DSC_8210

CSC_8229

...men etterhvert som tempoet dabbet…

DSC_8214

…ble det mulig å få noen klare bilder av dem Smilefjes

DSC_8224

Det var veldig varmt når sola var framme, men Nalle rusla trofast hakk i hæl…

IMG_5325

Tassen var litt lettere i steget, og syns dette var innmari stas!

DSC_8221

Slik en skjønnhet, må man altså helt til Ålesund for å finne!

CSC_8227

Snille, gode, vakre Luna, Fairdogs Ögonsten, skal etter planen parres neste løpetid – så alle finsk lapphund-interesserte - følge med!

DSC_8231

Vi gikk en liten runde i Bergheim-kroken

DSC_8235

Jammen greide gamle-mor å holde styr på alle tre Smilefjes

DSC_8239

Etterpå var alle såååå slitne!

DSC_8241

Etter noen timer, dukket Lunas familie opp, og Luna var selvfølgelig glad for å se dem igjen. Vi ble sittende ute, mens skravla gikk, sola forsvant og myggen beit…

DSC_8243

Så var de borte.

Jeg kjørte mamma ned til Flå igjen, før jeg gikk en liten tur med Nalle og Tassen. Jeg behøvde ikke å gå noen lang tur i kveld.

Gutta Boys er/var i Drømmeland.

5 kommentarer:

 1. Luna var jo bare nydelig, så vittig hvordan noen dager bare åpner for slike hyggelige visitter.

  Godt å se at du hadde en fin fridag!

  Spennende med kull på henne, skal holde øynene åpne, lov å håpe, er det ikke vel;)?  SvarSlett
  Svar
  1. Kunne vel tenke dere en brun en til, dere også kanskje? Jeg er iallfall sikker på at Luna kunne få noen gode valper, ho er ei veldig stødig og fin dame :)

   Det er ikke bra å planlegge for mye, alltid artigere å kunne ta ting litt på sparket, alt etter som hvordan det passer seg :)

   Håper dere har en fin sommer, forresten! Hils Frost.
   ps. jeg håper og tror Tusse-søstera kommer hit snart ;)

   Slett
 2. Ja, jeg skulle gjerne hatt en brun solstråle til. Eller den trenger ikke være brun. Bare det er en solstråle til:) Så man krysser fingrene for at det på et tidspunkt passer seg slik.

  Vi har en fin sommer, har ferie første uken i august, da blir det fine turer for to - og firbent, litt sånn på sparket, avhengig av været.

  SvarSlett
 3. Så fine bilder,og kjekt med litt valpereklame da,får håpe det blir denne gangen da :) vi er kommet til dovreskogen camping og nyter sola ute i en stol :)

  SvarSlett
 4. åå for ei fantastisk lappefrøken! ikkje rart at gutta var sjarmert ;) det er tydeleg at Nalle kjente ho att!! Måtte le litt av videoen der Tassen spring rundt seg sjølv og verkar som han ikkje heilt veit kor han skal gjera av seg :D

  SvarSlett