tirsdag 19. august 2008

ei fin helg i august

Helga er over, og vel så det.

Vi hadde en fin lørdag i Drammen! Akkurat passe vær, ca 50 lapphunder og mange blide folk. Nalle og jeg slo oss ned hos ett par som hadde ei stor , fin og snill tispe. Problemet var at det var flere flotte tisper der, og ei av dem hadde tydeligvis løpetid... Nalle peip og peip og peip. I ringen var han ukonsentrert, enda det var bare oss i hans klasse. Tross alt ble det 1.plass! Dommer'n kunne ikke gi mer pga pelsen, sa han. Jeg ble gledelig overraska!

Vi hadde håpa å treffe Nalles bror, men han kom ikke likevel. Men oppdretter Ida var der, så jeg fikk stolt vist fram min kjære Nalle :o)

Denne gang fikk vi hilst på Arwen m. familie også. Ho er så fin! De små papillonene trippa rundt som små dukker, valpen Steija var større enn dem allerede. Litt av en familie det der!
Nalle hilser på Steija og en annen valp, han er jo så glad i valper ;o)

Vi hadde dugnad i helga, huset til ei av våre enslige skulle males. Jeg hadde sendt ut innkalling til dugnad på lørdag og søndag, men da jeg kom heim fra Drammen - var huset ferdig! 10 personer hadde møtt opp fra den vesle grenda vår - helt utrolig. Så da jeg kom, hadde de fått servert mat og begynt på akevitt-flaske nr 2. Alle var fornøyde, må vite... Nå mangler det bare noen nye vindskier på huset, så er alt i orden. Det tar Bjørn og jeg oss av en kveld seinere.

Utpå kvelden dro Nalle og jeg for å besøke min gode gamle venninne, de var på campingtur i nærheten. De har en Berner Sennen gutt på tre år - Castro. Vi skulle gå en kveldstur sammen, og jeg var litt spent på Nalles reaksjon. Han kjekker seg til når han møter store hanner. Castro var egentlig ikke SÅ stor nå, han hadde blitt kortklipt i sommer - stakkars gutt! Han så unektelig litt pussig ut, med puddelhale og ny sveis... Det begynte ikke så bra, for Castro kom bort til Nalle inni bilen. Vi lata som om ingen ting var hendt, tok dem i bånd og begynte å gå. Masse knurring og busterygg på begge to, men vi bare fortsatte. De tissa høgt og lavt, og etter litt gikk de faktisk ved siden av hverandre! Å, tenk om alle kunne være venner - da kjennes det utrolig bra!

I morgen får vi besøk av Nalles aller aller beste venn! Milli kommer! De ferierer "i nærheten" (over en times kjøring), hva gjør man ikke for kjærligheten... Nalle vet det ikke enda.

Nå skal vi ut på en liten sykkeltur, deretter skal han få maten sin - han har forresten dårlig matlyst for tida!!! Jeg må prøve å få tak i noe anna tørrfôr, det kan vel lønne seg å variere litt innimellom. Han hadde ei slik periode i fjor, da begynte han å få litt frossen vom. Det får han fortsatt, men nå er'n nok lei det også. Ingen grunn til panikk, men det er ganske trasig når han går i fra ei halvfull matskål...

5 kommentarer:

 1. Utstillingsresultatene til Nalle blir jo bare bedre og bedre! :) Det må være kjekt å holde på med utstilling da!

  Ellers får dere ha det kjekt med Nalle og Milli i morgen! Både Dixie og Tessy har visst fått kennelhoste, så de kan ikke være sammen på en stund... :(

  SvarSlett
 2. Utstillingresultater er bare noe tull, tror jeg...
  Ei vi snakka med på lørdag, fikk gul sløyfe. Det betyr vel 4. plass. Dagen etter fikk ho 1. Jeg syns hunden var VELDIG fin, men man kan jo undres over dommerne!
  Rare greier, men moro likevel :)

  SvarSlett
 3. Hei Nalle, jeg ser du har laga deg en grepa BLOGG! Det var artig å gå tur med deg i helga, jammen bra du jekka deg ned noen hakk etterhvert ellers hadde jeg antakelig mått morske meg litt mer... jeg er jo eldst om jeg må be, og sjøl om de gamle gikk aldeles amok med barbermaskinen her i sommer så jeg ble seende ut som no lite rart noe med mumihale, så kommer jeg sterkere tilbake before you know it:) Hils til mor di og si dere får besøke meg snart. Har en temmelig kul skog rett ved det nye huset vårt, med noen svære hauger de sier er jernaldergraver - som er veldig gode å skvette på. Boff boff fra Castro i Sandefjord

  SvarSlett
 4. Å du da Castro... Misforstå ein halling rett! Syns sveisen din var grådig fin, altså!
  Vi tar en tur til den største og beste haugen snart! Detta går bra, alder i verda ;o)

  SvarSlett
 5. Så moro at de fekk sjå Steija! foreløpig har eg berre sett ho på bilde, fekk mms av Eva då ho hadde henta Steija :)

  ..ja dette med matlysta er ikkje noko moro - veit altfor godt kor trasigt det er når hunden ikkje gidd å ete opp! Heino har hatt eit par dagar no med litt redusert matlyst, men trur det er forbigåande. Han var nok ikkje heilt i form i forgårs verka det som - litt slapp og trøtt. Men sånn ellers har han slukt alt, og det er så kjekt! Det er sikkert lurt å berre variere litt ja, Nalle byrjer sikkert å ete igjen! Enkelte hundar vert visst litt matlei innimellom.

  SvarSlett