søndag 24. august 2008

Hannibal

Er'n ikke nydelig, han vesle Hannibal!!! Portugisisk vannhund, 5mnd. Snill og leiken. Litt underbitt og anelse grått tippskjegg, han kunne minne om en eller annen...


Liten kvil i blåbær-lyngen. Ikke bare lett å spore opp tre fiskere...


Vi fant dem til slutt! Da ble det pølsebål i skogen, fisken ville ikke bite idag!

Det ble ei fin helg. Den første kvelden var hundene høyt og lavt, over og under, i full fart... Hannibal sovna til slutt sammen med folka sine, mens Nalle lå utslitt foran soveromsdøra og venta på den nye kompisen sin. Dagen etter dro vi på fisketur, og hundene var adskillig roligere den kvelden :o)

Da de reiste i kveld, tok vi oss en liten sykkeltur. Nalle syns det var veldig ok å være aleine på tur med mamma'n sin igjen. Det naturlige midtpunkt, liksom!

10 kommentarer:

 1. Så Nalle kjenner også en portugisisk vannhyund?! Dixies beste venn, Tessy, er jo også det! Har faktisk lest om en del finske lapphunder og portugisiske vannhunder som er venner, så disse to rasene passer sikkert godt sammen! Slik virker det i hvert fall på Tessy og Dixie, de er jo nesten helt like! (Bortsett fra utseende da...)

  SvarSlett
 2. Jeg tenkte på Tessy og Dixie jeg også. Har jo sett bilder av dem ;o)Pappa'n til Nalle er bestefar til Hannibal, så jeg håper vi treffer dem igjen snart - men de bor langt herfra... De leika skikkelig fint sammen. Når han drakk, blei hele gulvet vått pga barten, raring :o)

  SvarSlett
 3. Ja, når Tessy drikker søler hun også ganske mye utover gulvet! Litt morsomt å se på, for Dixie søler jo ikke små mye siden hun ikke har bart! :) Ellers lurte jeg på hvordan faren til Nalle kan være bestefaren til Hannibal, de er jo ikke samme rase...???

  SvarSlett
 4. Ikke så rart du lurer... Jeg mener MENNESKE-pappa'n! He-he ;o)

  Imorgen kommer Milli innom igjen! De er ferdige med ferien, men vi skal planlegge ei "spor-helg" utpå høsten, Milli er jo reine eksperten!

  SvarSlett
 5. Hehe... okei, da skjønner jeg det bedre! :)

  Vi har trent bittelitt spor med Dixie også, hun snuste litt ned i bakken av og til, og det virket som om hun syntes det var kjekt. Så vi skal nok prøve igjen! :)

  SvarSlett
 6. Hei Nøve og Nalle.

  Det er så koselig å lese i bloggen deres. Nalle er heldig som har så mange hundevenner.
  Nå nærmer det seg kurs-start. Er det noen som er klare til litt lydighetstrening?

  Det blir koselig å se dere begge igjen.

  Mvh Hilde
  www.nesbyenhundeskole.no

  SvarSlett
 7. JEG ER KLAR, HILDE!!!
  Gleder meg :o) Hils Fante-rampen!

  SvarSlett
 8. hihi,så morsomt navn-hannibal! :D er det etter hannibal lecter fra grøsserfilmen?! :D

  SvarSlett
 9. Av utseende kunne han mest minne om Hågensen når han satt med haka i været...

  Nattsvermeren er forresten en av de beste filmene jeg har sett... Denne Hannibal'n her hadde heldigvis ett mye enklere sinn!

  SvarSlett
 10. hihi,ja han så ut som en liten viktigper han lilla hannibal! fnis :D nydelig er han!
  nattsvermeren er blandt mine favorittfilmer også!

  SvarSlett