torsdag 21. august 2008

Milli

Milli og svigermor kom på besøk, og gjensynsgleden var stor :o) Hundene leika rundt omkring, mens vi drakk kaffe og snakka hund. Heldigvis er det noen som aldri blir lei slik prat!

Vi gikk tur oppover bakkene. Vi måtte vise Milli de fine kvilebenkene som en snill mann laga til kjerringa si en gang, ho måtte få se fossen, og mange av de spennende stedene og stiene vi har...


På hjemvei fikk de springe løse ei stund. Det er så moro å se på dem! De venter på hverandre og så springer de litt omkapp. Milli ville prøve å klatre i bratte bergvegger, og de drakk side om side i bekkene. Bare idyll. Tenk om de kunne være sammen bestandig...

Milli hadde forresten feita seg opp litt sida sist! Ho lever nok på kvikaku med rømme oppi Valdres... Og ho hadde mista de sylskarpe hjørnetennene, noe Nalle visste å sette pris på! Nalle har utmerket smak angående damer... Ho er uredd og glad, det perfekte kjerring-emne!

5 kommentarer:

 1. ååååh, så koselig de har det :-)morsomt å følge med. Jeg tror dere blir nødt til å anskaffe en hund til i heimen jeg... For Milli kommer vel ikke til å flytte med det første?

  Tove

  SvarSlett
 2. Vel,jeg spurte Milli-mamma'n, men...

  Fikk lyst på en islending da jeg så på den nye heimesida til klubben! Var det opp til meg, hadde huset vært fylt med hunder :I

  SvarSlett
 3. Det høres ut som Nalle og Milli er blitt veldig gode venner! Kjekt for dem å få treffes så ofte også, selv om de egentlig ikke bor så veldig nær hverandre til vanlig... :)

  Det virker som om det er veldig mange fine steder å gå tur rundt der dere bor, her må vi vanligvis kjøre litt dersom vi vil gå tur slike steder, ellers blir det litt for langt å gå for Dixie enda... :)

  SvarSlett
 4. litt av et radarpar! ;) hehe...
  det er så nydelig natur der dere bor!!

  SvarSlett
 5. så moro! dei er så søte ilag :)

  SvarSlett