torsdag 7. august 2008

hverdager

Hverdag igjen, gråvær også... men sola titter fram innimellom!
Har så smått kommi igang med maling. Har solgt bra på Kreativ i det siste, og det er jo ganske inspirerende. Men jeg savner fjellet... Nalle ligger ute og drømmer nok om det samme. (eller drømmer han om Milli?) Han maser ikke - bare jager ei skjære i ny og ne, før han legger seg ned og venter igjen.
Vi har tatt noen sykkelturer hver dag, og i går kveld gikk jeg med ljåen og prøvde å få unna noe bringebærkratt og brennesle som nesten har tatt over stien vår... Kjedelig for Nalle.

Men idag skjønte han noe var på gang. Hilde hadde tilbydt oss "kosetrening" på Låplassen igjen, så da jeg var ferdig med å kutte opp kjøttpølse i bittesmå biter - var han så ivrig at han hoppa inn i bilen med glede. Vera og Vicky ble med oss oppover, men de angra vel nesten da Nalle satte igang med levenet sitt - da vi svingte av rv.7 Denne gutten kan skoleveien og er IKKE til å stoppe! Levenet satte i grunn i gang igjen da det kom flere hunder...

Nalle var riktig så flink i kveld,han. Etter hvert klarte han å overse Fant, og konsentrere seg om sitt. Vi passerte Shanti i slakt bånd, hoppa hinder og gikk slalom.. Øvde litt på STÅ, for den sitter ikke like godt (det merka vi på Biri). Han satt og ble, mens ei lita jente gikk rundt oss og strødde pølsebiter - på Værsågod var lykken stor! Slike treningskvelder er så fine, alle øver på sitt, men til slutt tar vi noen felles-sitt /dekk.
Den 28.8 begynner nye kurs med Hilde, blir spennende å se om det kommer fremmede hunder!

3 kommentarer:

 1. Oi, så mye Nalle kan! Dixie kan jo litt hun også da, spesielt hvis det er pølser i nærheten... :) Men vi skal nok trene videre, så skal hun få lære mye mer... Lykke til på kurset!

  SvarSlett
 2. Ja det er utrolig hva rett belønning betyr. Det er Hilde veldig flink til å minne oss om. For hennes cocker spaniel Fant, er ofte ei fuglefjør den perfekte belønning!!!

  SvarSlett
 3. Så kjekt at Nalle er så flink! :) Heino kan også lage leven når han vert ivrig, så kjenner godt til det der. Men èin plass må vel iveren komme til uttrykk!!

  ..ja rett belønning er alfaomega, det har me også merka. Dersom eg treff på riktig belønning så gjer han kva som helst. Lever fungerar veldig bra, men også nokre tørre godbitar me har fått "låne" av dei andre på torsdagstreningane våre. Alle dei andre brukar visst dei samme godbitane, for ei av dei som er på trening er forhandlar av slike. Så eg må vel kjøpe ein boks til Heino!

  SvarSlett