torsdag 2. oktober 2008

Nallus Umulius

Dette går ikke - det blei så trist her i bloggen!
Vil heller fortelle hva rampen min gjorde i dag, han (eller vi) hadde en dårlig dag...
Da vi hadde vært til Nes og kjøpt blod, og vært innom nyåpningen på Kreativ, møtte vi Vicky på tur med mamma'n sin. Hundene fikk ikke hilst på hverandre, for jeg hadde det travelt og ville forte meg hjem...
Nalle satte seg ute til og ule, jeg syntes synd på ham, og så ble det en sykkeltur. Til Vicky.
Da vi skulle krysse riksveien stoppa jeg, men var ikke forberedt på det kraftige side-rykket som kom. Jeg velta, "bulka" sykkelskjermen, slo høl i go'buksa mi, og fikk en strekk i armen (niks mere maling denne dagen). Men vesle Vicky var veldig glad vi kom på besøk!

Middagen ble sein som vanlig. Vi spiste i stua mens vi så på dagsrevyen, Nalle fikk sin mat på kjøkkenet. Han skal alltid ut når han er ferdig med maten, og vanligvis åpner han døra sjøl.
Men ikke når han har spist! Da setter'n seg ned og ser på oss og "sier" han vil slippes ut. Hver gang skjer det samme; noen ganger legger han seg ved døra, noen ganger slipper vi ham ut...
Nå ville vi ikke gjøre det.
Da kom Nalle inn i stua, stilte seg ved brannmuren foran oss og løfta bakfoten!!!

Det ble en bitteliten dam før vi rakk å stoppe ham og slapp ham ut i full fart.

Gleder meg til en ny dag med denne "Umuliusen" min ;o)
TAKK FOR I DAG!

8 kommentarer:

 1. Til Nallus Umulius

  Uff a' meg Nalle-mann, det hørtes ikke ut som om du var på topp i går. Sånn har jeg det ganske ofte også. Men du Nalle, du må passe veldig godt på Svigermor, hun er VEEEELDIG snill (jeg blir jo så glad når jeg ser henne at jeg må skvette litt, jeg;o) I dag skal jeg til Oslo på sykebesøk. Jeg skal prøve å muntre opp en liten gutt.

  Nuss fra Milli

  SvarSlett
 2. Hei på deg, Milli!

  Du klarer å muntre opp alle, du da søta ;o)
  Jeg skal passe ei lita jente som heter Iris i dag! Ho blir SÅ glad når ho ser meg. Og hvis det slutter å regne, vil ho sikkert væra med meg i skogen å gå blodspor (hvis ho tør,da)

  Ha det bra!
  Nuss fra Snille-Nalle

  SvarSlett
 3. Hei Nalle.

  Har du gått spor? Hvordan gikk det?

  I går var jeg litt Milli-Umulius... Jeg bæsja inne hos farmor og farfar (menneskene var ute og lempa ved) også tissa jeg 2 ganger hos tanta og onkelen min. Det fine, hvite, langhårete teppet så ut som gress (på en måte;o)

  Nusser fra meg

  SvarSlett
 4. Hehe, Nallus, det det har eg også gjort (etter at eg blei stor gutt altså). Eg klarte berre ikkje holde meg, og tissa utover heile stovegolvet. Men eg passa på å vise kor ulykkeleg eg var, så mamma skjønte nok at eg var lei for det. ...Og så tissa eg jo på mamma på utstillingen da..eg var så streeeessa!!

  SvarSlett
 5. Hehe... :)
  Nalle er veldig morsom!

  En gang vi her hjemme diskuterte noe og ikke var enige, prøvde Dixie å leke klovn for å få oss til å bli i godt humør. Hun sprang rundt omkring i huset, hoppet opp og ned av senga, og til slutt endte hun opp med å tisse i senga... :)

  SvarSlett
 6. Ja de finner på mye rart disse dyra!
  Hadde nok prøvd å late som ingenting jeg og, Kristina, men må innrømme jeg fikk meg en god liten latter... Syns jeg ser deg i ringen!
  Dixie veit råd ho med, ho fikk sikkert den oppmerksomheten ho ville ha ;o) Smart!
  Og så Milli,da... både tisse og bæsje - HA-HA Hva tenkte du egentlig på,tro?
  Nalle tissa inne på trass, det er jeg sikker på. Har dere to en sammensvergelse på gang?!?

  SvarSlett
 7. Jepp, vi skal fortsette å tisse og bæsje inne til dere lar oss få flytte sammen i EGEN bolig. Er svigerfar i gang med å bygge den NÅÅÅÅ da??

  Nuss på nesa fra Milli;o)

  SvarSlett
 8. Haha, ja det var no litt komisk det heile, men akkurat der og då var eg ikkje heeeeeilt i humør for å bli urinert på :-p som om det ikkje var nok kaving frå før!!!

  SvarSlett