fredag 24. oktober 2008

Vi lever!

Hvordan i all verden levde jeg for noen måneder siden?
Nå har jeg hatt ei forferdelig uke med pc-trøbbel, irritasjon, raseri, vært totalt oppgitt eller rastlaus... Omsider kom altså "min reddende engel" (han som egentlig var skyld i alt) og fiksa linjer på ett blunk!
Men datamaskin min som er tre-fire år, er visst antikk...

Vel. Savnet etter alle våre nye nett-venner ble stort! Så da Milli lokka Nalle til Valdres, var det umulig å takke nei :o) Å herregud, den vesle lappejenta har sjarmert oss alle i senk! Som ho har vokst og forandra seg siden vårt 1.møte i august... Det har vært en ubetinga suksess å bli kjent med den familien. På godt og vondt, egentlig ;o)

Gry vil etterhvert egne seg utmerket som turleder på fjellet sitt, jeg vil tru ho begynner å bli ganske lommekjent. Slik som ho har tråkka rundt på kryss og tvers der oppe...kjenner hver sti og hver bekk. Vi fikk en uforglemmelig FIN tur!

Nalle og Milli var storfornøyde! Vi gikk til fjells på den tida andre folk går heim, så de fikk springe løse og herje i snø og lyng. To glade Lapphunder i sitt rette element!

Nalle har gått noen korte blodspor-runder denne uka. Nå har'n fått skikkelig smaken på rådyr-klauven! Spor er nok noe av det artigste han veit. Sykkelturer er moro, springe i skogen, jage katter, rappe papir fra søpla når jeg sitter her og skriver...moro alt sammen.

Vi har gått tur med Kango og Berit, rundt omkring i Nesbyen. Masse å lukte på der! De går bedre og bedre overens, så det har hjelpa med turene våre. I kveld var siste kurskveld, men vi skal fortsette og møtes å gå tur og kanskje-kanskje leike om ei stund!!

6 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake. Har savnet oppdateringene fra Nesbyen. Det er nesten skummelt så avhengig en blir av denne pc'n, eller rettere sagt internettet. Jeg har som mål å redusere tiden foran pc'n her hjemme ("surfe" kan jeg gjøre når det er stille på jobben) men har jeg nådd målet.....?

  Ha en flott helg!
  Tove

  SvarSlett
 2. Der var dere jo. Åh, så bra! Enig med Tove og deg. Det er litt skummelt med pc'n og hvor mye tid man faktisk bruker foran den, også blir det liksom umerkelig mer og mer....

  Nå er i hvertfall lettelsen stor her hos Milli og meg. Du og Nalle er på nett igjen!

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake ja! Du er den som er flinkest til å oppdatere, så det ble litt stusselig uten bloggingen deres.. :) Så fint bilde av nalle, han er helt hærlig i fargen, litt mørkere brun og lysere hvit enn luna.. :)

  SvarSlett
 4. Takk til dere :o)
  Javisst er det farlig moro med internett... Bjørn savner meg om kvelden, jeg ligger ikke på sofaen ved sida og glor på tv så ofte lengre! DET gadd jeg ikke uten pc heller, syns på en måte jeg har fått en bedre vane tross alt!?!

  SvarSlett
 5. Så bra at dere er tilbake igjen! :)
  Dataproblemer er aldri gøy... Heldigvis fikk dere ordnet opp i det, så nå håper vi på flere bloggoppdateringer etter hvert! :)

  SvarSlett
 6. så bra at du er tilbake på nett igjen! jeg er innom dere hver dag for å se etter oppdateringer. ;)
  milli var en utrolig pen dame!! for noen flotte farger! det er det som er spennende med den finske lapphunden,alle di forskjellige,flotte fargene! :)
  og nalle er selvfølgelig like kjekk som alltid. ;)

  SvarSlett