tirsdag 28. oktober 2008

Årets 1.snø

Vi har fått snø idag!!!
Måtte bare ut og ta bilder, og springe i snøen, vi...

8 kommentarer:

 1. Herlig, jeg elsker vinteren.

  Kunne nesten lukte snø av bildene.
  Håper vi får en snørik og kald vinter her hos oss, selv om det nok er det samme som å tro på julenissen. Men håpe, det kan jeg jo.
  Kos dere!!

  Hilde.

  SvarSlett
 2. Så kjekt med snø!
  Det snødde faktisk en del her også i går, men alt forsvant igjen og ingenting la seg på bakken... :( Det var litt synd, for Dixie elsker snø! Og sist det var snø, var hun så liten at hun bare så vidt kunne være ute i den... :)
  Uansett var det noen veldig fine bilder du hadde tatt!

  SvarSlett
 3. Ååååh så flotte bilder. Akkurat nå snør det masse her også, men den forsvinner nok ganske så fort. Først skal nok en del biler kjøre av veien.... Heldigvis skal jeg ikke på jobb før i morgen.

  1 m snø og minus 5 grader er akkurat passe vinter for meg. Slutt på alle sølespor, lyst å gå tur om kvelden osv. Men det holder med 5 kalde grader...

  Kos dere i snøen :-)
  Tove

  SvarSlett
 4. Heeeerlig. Skjønner godt at dere må ut å springe begge to.

  Vi har også fått snø(!). Milli lurte fælt på hva det hvite var for noe. Sto på trappa og kikket utover. OGSÅ, en rakett av en liten lappjente rundt i hagen, ikke tid til å tisse og bæsje, det spruter jo snø når jeg løper og når mamma går. Håper det ligger til vi kommer hjem i dag, DA skal vi opp på jordet og leke:o) Kos dere med vinteren Nøve. Gi Nallen din en nuss på nesa fra oss.

  SvarSlett
 5. Ja, her er det også snø! Kjempegøy for Lunapuna. Vi har vært masse ute i snøen både i går og i dag, den ligger her enda, det er ganske kaldt. Luna er helt i hundre, no ligger hun fullstendig utslått på stuegulvet etter dagens spurterunder i skogen. Møtte på et ekorn i dag, det var spennende!! Luna som aldri bjeffer måtte gi fra seg noen bjeff, og sprang som en tulling rundt i skogen :) Tok masse bilder som jeg skal legge ut på bloggen seinere.. Kos dere i snøen !

  SvarSlett
 6. NAAAAALLLLEEEE!! Jeg har også fått snø i hagen min!! Du skulle vært her og vist meg hva jeg skal gjøre med den, men jeg gjorde så godt jeg kunne, med å hoppe etter alt det hvite som beveget seg i luften eller på bakken. Du er jo min fjellmann, og kan dette myyyye bedre enn meg. SAVNER DEG SÅNN!!! Nuss fra Milli

  SvarSlett
 7. Nalle. Dette er litt trist. I dag tok mamma på seg noen pulsvanter som hun sa at Svigermor hadde strikket. Jeg ble helt ellevill for det luktet deg av dem. Jeg har snust og snust og fulgt etter henne, snust mer og logret alt jeg kunne hele tiden. Men du er jo ikke her....

  SvarSlett
 8. Hei Nøve og Nalle!

  Det er så godt å finne belønninger som virker!! Ei pipeleike til innkallingstrening, høres supert ut. Nå ble Fant kjempemisunnelig!!

  Så koselig at dere skal møte Kango og Berit i dag. Det blir liksom kurs, men bare på et annet sted.

  Jeg synes dere skal ta sjansen på å slippe dem. Gå en vanlig tur i bånd en stund, og se hvordan de oppfører seg mot hverandre. Går det greit med dem, finn en plass som ingen av dem "eier", slipp dem og gå så deretter fra dem i hver deres retning. På den måten får de ikke støtte fra dere, og må klare seg selv.
  Går dette bra, kan dere fortsette å gå sammen, men pass på at dere ikke stopper og står stille.
  Etter en stund, tar dere dem i bånd igjen, og avslutter turen.

  Fortell meg hvordan det går, da. Tenk om Kango og Nalle kan bli lekekamerater!!

  Hils Berit, og god tur! Her regner det, håper været er bedre hos deg.

  Helsing Hilde, gamle-læreren.

  SvarSlett