mandag 13. oktober 2008

Søndagstur

Skogens konge?
På fjellet er det ikke så trivelig når det blåser småsurt. Derfor har jeg finni fram tur-kart igjen! Det er så moro å finne fram til avsidesliggende setre og gammal bebyggelse! Spesielt å finne de små trekantene på kartet... Og Nalle er den perfekte stifinner!

I går havna vi i Kleivi. Langt oppi lia over Bromma lå denna setergrenda, med sine tre heim-støler. Den ene var fortsatt i god stand, den andre falt helt sammen, og på den tredje sto denne bua igjen. Der fikk vi en overraskelse da vi begynte å se oss rundt.


Rett bak husveggen, sto noe som ligna en gravstein. Kanskje det var en minnestein? Det var hogd inn ett kors, men ingen navn. Litt ekkelt! Men det får tankene til å surre.
Tenk på alt som har foregått på disse gamle vollene en gang for lenge, lenge siden.

4 kommentarer:

 1. Det hørtes veldig spennende ut å gå på "skattejakt"! :) Men gravsteinen virket litt skummel...

  Første dag på Hovden bjeffet Dixie omtrent hele dagen, sikkert fordi hun ville ut og springe i skogen. Hver gang vi tok på henne bånd og gjorde oss klare til å gå, var hun helt stille, så hun visste nok hva som skulle skje... Når hun ble sikker på at hun faktisk fikk gå slike turer bare hun var rolig, sluttet hun heldigvis med bjeffingen... :) Hun er nok misunnelig på Nalle som får gå slike turer hele tiden!

  SvarSlett
 2. Så masse historie!! Så gøy, tenk at på disse plassene har folk levd sine strevsomme liv, og kjent godt på både sorg og gleder... Du må ta oss med til et av disse stedene Nøve, jeg synes det er så fint!

  Milli er klar for å møte Nalle på søndag, beinet hennes er helt bra igjen (puh). Tror vi dropper festen på lokalet, Ola hadde vel aldri blitt seg sjøl igjen;o))

  SvarSlett
 3. Hei Nalle.

  Har svigermor kommet seg på nett? Jeg savner å lese om og å høre fra dere. Det er mange lappiser, men bare èn Nalle....;o)

  Nuss fra Milli'n din

  SvarSlett
 4. hei
  Ett nytt hundeforum har åpnet. Vi trenger nye medlemmer med alle slags hunderaser og blandingsraser. Håper du tar en titt innom siden og registrerer deg, det er gjort på ett blunk, Og det er selvfølgelig helt gratis.

  Mvh Malin
  www.hundesnakk.moo.no

  SvarSlett