mandag 27. oktober 2008

Siste oktoberhelg...

Lørdagskveld på lokalet i Bergheim :o)

Vi har verdens triveligste lokal. En stor gammel tømmerbygning, som før i tida fungerte som grendeskole. Uten strøm og vann, men med 4 store vedovner blir det varmt og godt . Ett aggregat gir oss lys i lampa og lyd i cd-spiller'n. Men utpå kveld, når Herbrand har begynt att tala svenska" kommer som regel trekkspillet fram - og det er så trivelig!

Denne kvelden kom 17-18 Bergheiminger med medbrakt mat og drikke - og mye penger. Vi klarte å selge lodd for 2500 kr! (Vi kan taktikken, loddbøkene kommer fram èn etter èn utpå kveld ;o)) Pengene trenger vi til vedlikehold av lokalet - vi koster ikke kommunen ett eneste øre, og vi bruker noe til mat og drikke for fellesskapet :o)
Planen for neste sammenkomst er juletre-brenning-fest 10.januar, men det blir nok en fest rett før jul også.
Søndagen var en rar dag. Klokka ble stilt en time tilbake, og da går det i surr for meg ei stund.
Vi rydda og vaska på lokalet, folk stilte som vanlig velvillig opp, enda formen neppe var den beste... Etterpå sykla Nalle og jeg en fin runde, det var strålende vær!
En kronglete blodspor-rute gikk kjempebra, han er så ivrig at'n skriker når han får på sporselen!Vi fikk rydda og ordna både ute og inne her heime :o)
Nå kan vinter'n bare komma!

1 kommentar:

  1. Det så koselig ut Nøve! Dere hadde det sikkert bra. Litt glad jeg ikke var der, hadde sikkert satt meg i dyp gjeld utpå natta;o)

    Det er så gøy å lese om Nalle og deg og sporlegging. Nå MÅ vi komme i gang igjen vi også. Milli elsker det jo....

    SvarSlett