fredag 17. juli 2009

Fine dager midt i uka :o)

juli 031

 GIZMO

juli 012    ”Må’kke komma her og tru at du er no te’ kær”

juli 018

 De blei kompiser Nalle og Gizmo, dverg-schnauzer’n på 1 år :o)  Han var en skikkelig tøffing og yppa seg stadig, men Nalle tok ham ikke helt alvorlig… Sikkert irriterende?!

juli 029

juli 019

Koselig å ha slikt besøk :o) Espen og Andreas kunne trene med hver sin hund, mens vi gamle tok livet helt med ro. Det er bare så synd at tida går så altfor fort…

juli 016

Vassfaret Bjørnepark

Da Gizmo og folket var reist, dro GB og jeg for å se på slanger og bjørner. Det er gjort store forandringer i parken siden sist jeg var der. Olav Thon har kjøpt hele greia. Jeg kjøpte ei aksje i parken da den blei bygd for 10(?) år sia. Thon kjøpte ut alle aksjonærene og ga oss gratis inngang + at vi kan ta med oss èn gjest + at vi har fått navnet vårt innskrivi på ei svær tavle i parken!  Tilbudet burde jeg jammen benytte meg av oftere, for jeg syns parken er kjempefin.

Det er født to bjørnunger i år, men den som gjør mest inntrykk på meg, det er Rugg. Ham har jeg “kjent” siden han kom i parken den tida jeg jobba litt der. Han går for å være skandinavias største brunbjørn nå, ca 350 kg(?.. guiden snakka dansk!!) Han Rugg ser så godmodig ut, men han viste sin styrke da elskerinnen Nora ville smake på fisken HAN hadde fått servert… juli 038

Det er fine gangeveger og stier rundt hele parken. GB og jeg ville ta en runde. Jeg er jo liksom kjent der oppe, så etter en tissestopp i skogen anbefalte jeg en beinveg tilbake til parken…

juli 040GB begynte å få bange anelser da vi kryssa nedtråkka gjerder. Ett litt sånn MonaLisa-aktig smil her, syns jeg…

Og her føler hun seg på villfaren veg – passer seg liksom ikke helt med håndveske og småsko i slikt terreng…juli 041 Mitt innebygde kompass viste rett retning, men herregud altså – for en stil GB!

juli 042 Jeg har ikke hatt så artig tur og ledd så mye på lenge!

Takk skal dere ha, som gjorde denne uka så spesiell :o)

juli 036

GOD HELG !

8 kommentarer:

 1. så søt Gizmo er! nyyyye finere enn disse shcnauzerene som går rundt her, med di fancy frisyrene sine :) vet du forresten at pinscher er en korthåret variant av schnauzere av, di standard størrelse altså? ;)

  flotte bilder fra bjørneparken!!!

  SvarSlett
 2. ble litt ommøblering av ord å sånn der, beklager... hehe :)

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som en morsom tur i bjørneparken. Gøy å fnise og le sånn som fjortiser. Ser dere for meg.

  Han Gizmo var en gøyal fyr. Artig de bartebikkjene. Det var bra det gikk fint med Nalle, da er det håp for oss en dag, Nøve.

  SvarSlett
 4. Det er alltid koselig med hundebesøk! Så ut som Gizmo og Nalle ble gode venner! :)
  Den parken dere var i hørtes også kjekk ut! Bjørner tror jeg faktisk aldri jeg har sett i live! :)

  SvarSlett
 5. Gizmo så ut som en skikkelig tøffing, men han burde nok ikke yppe seg mot Nalle-mann....;o)

  Jeg kan faktisk levende forestille meg snarveien dere tok Nøve.... Jeg hadde vært livredd for at du dro meg inn i bjørneinnhegninga:o) De har jo, som du skriver, gjort noen forandringer der....;o) God helg til dere!!

  SvarSlett
 6. Ingen ypper seg mot Nalle-mannen, nei ;o) men i bjørneparken fikk han ikke være med... Veldig rart å gå tur uten ham!

  Tøffing-Gizmo får bare hjemme-klipp. Han syns ikke det er vondt å bli nappa i øra engang, det var helt rart å se hvordan han lå der avslappa mens jeg fikk en demonstrasjon!

  SvarSlett
 7. Sånne bartehunder har sin egen sjarm da :-) Men det er nå vanskelig å slå Nalle der han ligger sindig og rolig og følger med på ??

  Kjekt med litt utbytte av aksjene da. Rart bjørner som ser så gossne ut kan være skumle. Så ut til å være en fin tur :-)

  Mange fine bilder.

  God helg!

  SvarSlett
 8. Takk Gry, for din forståelse :-)
  Ikke nok med at det var bratt og at bjørnene var på ene sida, -men før vi stakk til skogs hadde guiden akkurat fortalt at det streifa et par gauper der...

  Men moro var det lell, og dagen var kjempefin!!!!

  SvarSlett