fredag 17. juli 2020

Makelig start på helga


Det har vært en fryd å bli kjent med Heily og Hassel!
Disse merkelige "noenlundehundene" som er 75% lundehund og 25 % buhund, akkurat som Tølle. Disse jentene ligner mye mer på lundehund enn hva Tølle gjør, og lynnet ligner nok også mer på en lunde. For en ting som er helt sikkert, er at de er noen store personligheter, enda så små de er - og det er ihvertfall typisk lundehund!


Blåbæra var ikke moden forrige fredag...
 men jeg får vel bare begynne så smått, å skrive litt om det som hendte for ei uke siden. Vi har hatt ei innholdsrik uke, må vite.


Fredag den 10.juli

Da Doffen og Petter kom på formiddagen, blei det skikkelig liv i leiren!
 Ingen tvil om at Petter har hundetekke, for de to jentene som egentlig er litt skeptiske til ukjente, sverma rundt ham som fluer.De hadde ikke vært her stort mer enn en halvtime, før vi måtte ut og strekke på beina. Nå som vi hadde fem bikkjer å holde styr på, tok det litt tid før vi fant den rette "komboen".Ikke værst at vi kom oss opp til Utsikten på første forsøk!Sola skinte tilogmed, og Petter hadde som vanlig lommene fulle av godis...Alle var i feriemodus.
Jeg hadde riktignok ikke ferie, men ei hel uke med fridager i vente.Heily fant seg fort til rette på fanget til Petter, og det måtte Doffen finne seg i...Blunde-hunder


De måtte vekkes for å bli med på kveldsturen. Det er det rareste...Og da vi kom inn igjen etter en liten tur, la de seg fort til rette igjen.Hm. Spørs om de var værsjuke, eller noe.
For de kunne umulig vite hva de hadde i vente???

2 kommentarer:

  1. For en harmonisk gjeng! Det må være en fryd å ha 5 hunder i hus når det går så rolig for seg <3

    SvarSlett
    Svar
    1. De er veldig gode venner alle fem, MEN det er ikke til å komme fra at det endel lyd på dem utendørs, da 😅

      Slett