onsdag 21. januar 2009

FRI !!!

  Må tilstå at jeg sov dårlig i natt. Søknadsskjemaet til Optigen ble utfyllt i går. Alt står på engelsk, og jeg hadde problemer med noen ord, men fikk hjelp over telefon av dyrlegen. Visakortet ble belasta med 175 $, og papirene kunne skrives ut. De skulle taes med til veterinæren.

Nalle kjenner seg igjen allerede ute hos dyrlegen, og har ikke så veldig lyst til å gå opp trappa og inn der... Men må man, så må man. Han peser som besatt, skjelver oppå bordet, men sitter helt rolig. Flink gutt.  Han får dråper i øynene slik at pupillene skal åpne seg. Mens vi venter på at det skal skje, barberer ho litt på beinet og tar blodprøve. Det skal fylles i flere glass. Nalle peip plutselig og rykka til en gang, så da måtte det andre beinet barberes og resten av prøvene tas derfra.

Da det var gjort, måtte vi inn i mørkerommet for å undersøke øynene. Han liker seg ikke oppå slike bord, stakkar. Jeg måtte holde for munnen hans, så han ikke pesa så fælt :o(  Ho undersøkte ham lenge og vel, og alt så heldigvis bra ut nå også!  ØYELYST FRI. Han har markert bakre linsesøm, det er ikke noe å bry seg om, men det blir notert på øyeundersøkelsespapirene.

Jeg kan jo nevne prisen her også. Blodprøve 400,-  + øyelysing 629,40 + mva = kr. 1399,00.   I tillegg måtte vi innom Alt for dyr og kjøpe litt snacks, selvfølgelig ;o)

                    dyrlegebesøk 009

                    Åh, hva vil Bonnie si når ho ser de rare beina mine???

dyrlegebesøk 011

              Ja da,doktor, jeg kan vel gi labb,  men jeg vil helst UT!!!

16 kommentarer:

 1. GRATULERER! SÅ MORO! Da er det strake vegen til Bonnie.

  Så flink Nalle var hos dyrlegen. Det er ikke moro for dem der. De erfarer etter hvert hva som skjer når de kommer ditt. Når før du svar på genetestingen? Det er jo også spennende. Charlie skal øyelyses samtidig med HD røngtingen til sommeren.

  SvarSlett
 2. GRATULERER Nalle og Nøve, vi puster lettet ut på Tjøme, og forsetter å drømme om små kjærlighetsvalper i fremtiden (om ett års tid eller så:o).

  Så flink du er hos dyrlegen Nalle, Milli er veldig stolt av deg.

  Klem fra Milli og Svigermor

  SvarSlett
 3. Flinke Nalle :-)
  Så bra at resultatet blei som ønsket. Kanksje hjalp kjedebrevet... Da er det bare å krysse fingrene for at Nalle og Bonnie finner den rette tonen og at vi får se resultatet etter hvert :o)

  SvarSlett
 4. Dette lover jo godt!!
  Så flink du var Nalle!! Bonnie legger sikkert ikke merke til de rare beina dine når hun ser hvor kjekk du er.

  SvarSlett
 5. Gratulerer! :) Så kjekt at det gikk så fint! Dixie liker seg heller IKKE hos dyrlegen, men hun gjør litt som Nalle og bare sitter helt rolig oppå bordet... Gleder oss til å høre mer om de eventuelle valpene! :) Det blir spennende...

  SvarSlett
 6. Kjempebra, stakkars Nalle som måtte til dyrlegen,men han står vel over såpass.. ;) flinke fine gutten :)

  SvarSlett
 7. Vi får svar på prøvene om en fire-fem uker, tenker jeg.
  Marianne var inne på det med epilepsi bla. Blir det forska mye på det? Finske Spetsen min hadde to-tre anfall, forferdelig opplevelse. Og to av våre nyeste hundevenner måtte avlives pga HD og Osteop-ett-eller-annet. Tenk om det fantes en kur for alt...

  SvarSlett
 8. Så bra det ble et bra resultat hos dyrlegen i dag:-) Får håpe alt er bra på gentesten også da...

  Den 13 år gamle dachsen til foreldrene mine har også hatt noen epilepsianfall, trolig ihvertfall, vi har ikke fått vite helt hva det er...

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye da Nøve. I dag fikk jeg vite at arbbolas kennel mistet 4 av sin 5 valper under fødselen, og at den ene som er igjen ligger dårlig ann....Man må forberede seg på ned turer også ja...ikke alltid det ender med glede.....

  SvarSlett
 10. Neimen så trist,Marianne! Stakkars valpemor, håper det går bra med henne da. Ingenting er en selvfølge her i verden. Vi må aldri glemme det.

  SvarSlett
 11. Å nei! Det var trist. Aller, aller tristest for valpemor, som går der proppfull av hormoner...

  SvarSlett
 12. GRATULERER Nalle! Du kommer til å bli en super-duper pappa...
  Veldig trist for kennel Arbbolas - men mer trist for valpemor...

  SvarSlett
 13. Hallo Nalle! Bonnie hilser og sier at du må ikke bekymre deg - hun synes du ser ut til å være en veldig kjekk gutt - uansett. Dessuten er hun skjønt enig i at dyrleger er noe DRITT! Man kan liksom aldri føle seg helt trygg på hva de kan finne på.Vi har også vært inne på filmsnutt. Bonnie trodde Nalle var på direkten og prøvde seg med et "hei" (voff).
  Valper som ikke klarer seg orker vi ikke å tenke på......stakkars mammaen! Heldigvis sjelden at det går sånn.

  SvarSlett
 14. Må også bare si at alle spør om vi vil beholde en valp, hvis dette går bra (og det gjør det!!!!)
  Gulp...hva skal jeg si...er på gli.....skulle bare ha èn hund.....ok: avgjørelsen blir tatt når jeg ser hvem som melder seg som kjøpere. Vi godtar BARE de beste!

  SvarSlett
 15. GRATULERER med fri øyelysing! det er jo knall :D
  hvis det blir noen valper mellom nalle og bonnie må dem jo bare bli SØTEST I VERDEN,men di fantastisk flotte foreldrene!! :) ihh,dette er spennende! *hyler av fryd* :D

  SvarSlett
 16. Jeg takker for alle gratulasjonene på mine og Nalles vegne :o)

  Lurer på, om det er "søstera" til Bonnie som er innpå her også?! Nalle syns Bonnie ser veldig snill og grei ut, og er ikke redd ho vil erte ham for de rare beina... De skal nok bli gode venner ;o)

  SvarSlett