onsdag 14. januar 2009

Heimføingan :o)

Joda, Nalle og Kango er litt av noen typer! Det ble nesten to ukers juleferie, men forrige tirsdag var vi i gang igjen. Berit beskreiv gjensynsgleden slik; GUTTA HØRTES OVER HELE SENTERPLASSEN :o) Det var den beste turen vi hadde hatt, de var åpenlyst skikkelig glad for å se hverandre igjen.

I kveld møttes vi igjen kl.16 på samme sted, godt utstyrt med brodder. Samme støynivå som sist :o) Ca +4 og innmari glatt! Vi gikk rett ned mot Markedsplassen, for der har vi finni ut at vi kan stenge oss inne på det store området, og gutta kan leike litt. Jeg tok med kameraet, i håp om å knipse noen I FARTA- bilder. Nå er det dagslys helt til halv fem! En times forskjell allerede. Men bildene blei det så som så med...

Kango og Nalle 001

Her er altså mitt bidrag; Nalle og Kango I FARTA!

Vi gikk nesten 1,5 time rundt omkring på gangveiene, slitsomt når det er så glatt. Vi ØNSKER oss snø så vi kan gå i lysløypa!!! Nalle er rar. Når vi nærmer oss bilen, begynner han å bølle med Kango...skal ri og yppe. Nå knurrer Kango når han syns det blir for mye av det gode, og Nalle respekterer ham med en gang. DET er framgang, det! Kanskje Nalle ikke er så håpløs likevel?

Kango og Nalle 004Kango og Nalle 003

Nå håper Berit og jeg at flere kan komme på markedsplassen på tirsdager, så kan vi trene sammen med flere. Vi kan ikke beskyldes for å ha trent på lydighet hittil... Vi kan sikkert holde på der i fred, men blir vi jaga - så får vi bare gå rundt i Nes og bjeffe ;o)

12 kommentarer:

 1. haha,måtte flire da jeg så "fartsbildet"! :D
  ser ut som 2 trivelige turkamerater dere har,kango er skikkelig flott. :) og så kjekkt at dem er blitt kompiser! :D

  SvarSlett
 2. Det var et morsomt "I farta" bilde! :) Her bare regner og regner det for tida, så jeg får ikke tatt bilder... Håper det kommer litt sol snart! :)

  Kjekt at Nalle og Kango er blitt så gode venner, det er så gøy å ha noen faste turkamerater i nærheten! :)

  SvarSlett
 3. Det ser ut som "I farta" bildene mine Nøve! Selv om turene deres ikke akkurat er i lysløypa, så er det veldig koselig å lese om dem! Jeg tror Nalle og Kango har funnet sin måte og omgåes på. Flinke gutter det!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hmm, hvorfor forsvant min kommentar nå? tror jeg må slutte å dille for mye med denne bloggen....

  SvarSlett
 6. Du får ikke dille med bloggen min,Lappevenn ;o) He-he

  SvarSlett
 7. Hehe, neida, skal ikke dille med din blogg..skal bare knote med min egen...!
  Men burde jo ha lært det nå, at man må være forsiktig med bloggen, eller så klikker den..

  SvarSlett
 8. Eller så klikker hele j..... pc'n;o)

  SvarSlett
 9. Åssen går det med din, da Gry? Du lover vel å være snill du også ;o)

  SvarSlett
 10. I'm back:o)))))))))))))))

  SvarSlett
 11. Hey!!!!
  Har du sett alle pc-tipsa fra Nina?? Sjekk under forrige innlegg :o)

  SvarSlett
 12. Det er faktisk sant det Gry sa. Du kan kjøpe en ekstre stasjonær harddisk. Fikk beskjed av nevøen min i kveld/natt. Han mente jeg burde ha en å legge bilder over på. Han påsto det ikke kostet mer enn ca 500,-. Samler en del programmer jeg bare må ha. Til kamera, skriver, antivirus og annet. Ting tar plass.

  SvarSlett