torsdag 8. januar 2009

Takk G.B.!

Jeg har lært enda noe nytt idag!

Jeg har spart bilder på mobilen i årevis, for jeg visste ikke hvordan man overførte dem. Trodde jeg måtte kjøpe noe dyrt utstyr til det også, men mitt kjære søskenbarn (Nalles Vesle-Gommo :o) viste meg "hemligheten".

                     mobil-bilder 007

Liten Nalle som plutselig ble trøtt av leiken :o) Han sovna med yndlingsbamsen i munnen! Ikke bilde av beste kvalitet akkurat, men verdt å spare på...

Så her er han i samma stolen men med ett par års mellomrom , han ble plutselig -  trøtt av leiken :o) 

februar 005

6 kommentarer:

 1. Herlige bilder :-) Spesielt det øverste. Og veldig god kvalitet på det siste!

  SvarSlett
 2. Så skjønn han er der han ligger med bamsen i munnen. Koseligt å tenke tilbake på når de var små og søte og gjorde rampestreker.. Gleder meg veldig til jeg får min lille hårball. Jeg ønsker meg en brun flott en, akkurat som Nalle.

  SvarSlett
 3. så godt og kunne være til nytte :-)
  stooor kos til nalle, den beste av alle!

  SvarSlett
 4. For noen skjønne bilder av vakre gutten!!!! Disse forstår jeg godt at du har spart på. Du må vise meg hvordan jeg overfører fra mobil til pc "en gang" (har mer enn nok med den nye bloggemåten nå:o)

  Du har et annet bilde av Nalle og nallen også, på hjemmesiden din. Helt fra før jeg traff dere syntes jeg det var så herlig med den brune tøybamsen og den brune lille Nalle-valpen.

  Nuss på nesa fra Svigermor til Gutten:o)

  SvarSlett
 5. Så koselige bilder! :) Jeg har faktisk også lært hvordan man overfører bilder fra mobil til data, det har jeg ikke visst med noen av de andre mobilene jeg har hatt... :)

  SvarSlett
 6. næmmen... se på vesle nalle da :D at det er mulig å være SÅ søt!! hehe.. jeg tror ikke det finnes noe skjønnere enn lappis-valper... :)

  jeg har forresten omsider fått svart deg på bloggen min nå-treig som jeg er. :) vil veldig gjerne se flere mobilbilder!! ;)

  SvarSlett