tirsdag 6. januar 2009

Jeg måtte jo prøve...

Typisk meg, lest bruksanvisning i mange timer i natt!

Gubben sover heldigvis...  Det tok meg noen timer å komme "i mål", men fryktelig moro!  I og med at maskina er så gammal, går alt så innmari tregt.  LITT pga. meg også,da...  Håper jeg ikke har sprengt den helt nå :o/

Pc'n står på ett rom innom soverommet. Gubben våkna og sier litt irritert; Veit du hvor mange klokka er??? Da ble det brått slutt her.

Nå sitter jeg her igjen, og tror jeg angrer på hele blogg-forandringa. Det går så ufattelig seint! Må prøve meg fram litt, og slette alt som slettes kan for å se om det hjelper. Dette tar tid å drive med! Og det er meget mulig hele blogg-greia forsvinner :o(

6 kommentarer:

 1. Syns du er flink jeg Nøve. :-) Jeg har nettopp lest bruksanvisninga jeg også og har planer om å prøve. Men jeg ser ett problem ( i tillegg til om jeg får det til...) nemlig at da kan jeg neppe sitte på jobben og oppdatere bloggen min. Det syns jeg er fint med sånn det er nå. Da legger jeg inn bilder bildene før jeg drar på jobb og så sitter jeg på jobben og skriver. tror jeg ser an litt hvordan det blir hos dere jeg..

  SvarSlett
 2. Hvilken bruksanvisning er det dere snakker om? Den Hanne refererte til for å få større bilder?

  Jeg ser ikke noen stor forskjell på bloggen din jeg Nøve, hva du nå enn har gjort, så har du jo ikke mistet noe (eller?)

  SvarSlett
 3. Nå kan jeg liksom få større bilder, ja :o)
  Dette må utforskes litt... Måtte komprimere i tillegg(forstår ikke helt hva jeg gjør), men det var i håp om å få maskinen til å jobbe kjappere. Nå spørs det,da..
  Tove, du kan jobbe på samme måten (tror jeg)
  Føler nesten at jeg er litt uti verdensrommet nå...

  SvarSlett
 4. Hei Inger Synnøve.

  Fant noe jeg tror flere enn deg burde lese.
  http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=535660

  Her advares mot Facebook.

  Godt Nytt År.

  Steinar - Anna

  SvarSlett
 5. Pass deg nå Nøve, det er så kjedelig når du er uten PC, og han Hemsen bruker så lang tid på å komme. Forrige gang ble du etterlyst:o)

  SvarSlett
 6. Nøve: Jeg har finni det ut. Gå inn på den gamle bloggmalen, der du kan endre og legge til gadgets og sånn. Fjern bildet og legg det til igjen, men huk av i firkanten for "forminsk til det passer" ellers blir det veeeeeeldig stort...:o)

  SvarSlett