mandag 27. april 2009

For en dag ;o)

Jeg syns det er utrolig moro å treffe alle kjente fjes OG utrolig slitsomt på utstilling! Vi kom tidlig fram, så dagen ble egentlig veldig lang, men jeg fikk nesten ikke tid til å snakke med noen, føler jeg. Finsk lapphund var sist ut i ringen, og av 63 påmeldte var hele 33 finske! Dagen må i høyeste grad kalles vellykka, sjøl om vi bare fikk blå sløyfe idag også. Denne gang fikk han bla. trekk pga for mye pels til å være en arbeidshund… (dommerens ord)

Kritikkskjema:  drøyt mid. stor    b. hode    pene øyne og ører.  Kroppen kunne ønskes kortere og o.linjen strammere.     b. hale     b.ben m.normale vinkler               b. bevegelser     Noe pelsrik    b. farge

Denne dommeren kommenterte ikke gemytt hos noen, så vidt jeg veit. Det er litt synd. På en måte bra for oss akkurat da, for Nalle var i pipe/mase-lune. Veldig ukonsentret. Som eier så hund…

Kongsberg 003

Kongsberg 001                                                                                   Lana og Milli!

Kongsberg 004 

Ida og Tuuli.  Har ikke Nalle ei vakker søster,kanskje?

Kongsberg 005

Dette KAN  Thea og Bienna.

Nalle fikk hvile litt i bilen da han omsider var ferdig i ringen. Han var utslitt, gutten. Møtet med “storebror” Toivo var ikke akkurat hjertelig, men det var derimot synet av den skjønne Milli-lokkemus…

Da Milli og alle de andre dro, hadde Sidsel fra Fjelldronningen og jeg ett lite opplegg i skogen. Ofelia og Nalle skulle ut på eventyr.. Særlig romantisk ble det vel ikke, for vi rakk bare å gå rett bakom parkeringsplassen, men det var da litt “landlige omgivelser”. Disse to hadde hilst på hverandre før, og gjensynsgleden var stor. Nalle gikk rett på sak, og snipp – snapp –snute, på 15 min. var eventyret ute..

Kongsberg 012 

Oh salige du, nå skulle vi hatt en røyk…

Kongsberg 013

Bildene sier mer enn ord.  Det er best Milli ikke får høre om dette…

19 kommentarer:

 1. Forsto jeg det riktig, skal du bli bestemor??
  Kommenterer mer etterpå, nå må jeg dra på jobb.

  SvarSlett
 2. Håper det! Kommer til å bli tre ulidelig spennende uker framover ;o)

  SvarSlett
 3. Du og du så spennede:o) tror jammen dette med Ofelia og Nalle var høyde punktet på utstillingen, det er iallefall noe som varer, spenning i noen uker fremover og masse kjekk lesing for oss bloggere dersom det er full klaff :D

  SvarSlett
 4. Men??? Var det ikke Ofelia som hadde vært en tur på Sørlandet?

  SvarSlett
 5. Sånn, nå skla jeg slutte å komme med dumme spørsmål ;-)

  Bestemor: så morsomt og spennede :o))) Kanskje Lappevennen får sin brune valp også.

  Mange flotte bilder Nøve og det ser ut til at dere alle er enige om at det har værten trivelig dag. Da er det jo bare å begynne å glede seg til neste utstilling.

  SvarSlett
 6. takk for hilsen i bloggen vår. Håper det blir valper. De kommer nok til å bli nyyydeligee med Nalle som pappa og Ofelia som mor for en skjønn kombinasjon!!!Håper å høre mer seinere!! Her går ting i 100 men føler jeg har kontrol, Mariken skal jo stå til konfirmasjon til Søndagen!! Hun gleder seg som bare det!! Ha en fin uke

  SvarSlett
 7. oiiisann...brune valper i annmarsj? Dån,......godt jeg har sugd meg fast i valpelisten til sidsel da!!!!

  SvarSlett
 8. oioioi, så gøy, en kjappis i skogen med skjønne Ofelia! :D
  Det var jo utrolig moro, ååå, så spennende og gøy! Og da får du forhåpentligvis brune jenta di marianne, og så de flotte foreldra da! :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer, Nalle ! Dette er nok mer enn Kango kan håpe på. Hvis han ikke stikker av på ulovlige eventyr, da. (Det tror han ikke særlig på sjøl, med DEN påpasselige matmora...)

  SvarSlett
 10. Dette var en godt bevart hemmelighet og for en morsom en. Dette var gøy. Gratulerer Nøve og Nalle. Skal bli artig å følge med vidre å se om det blir noen avkom av to så flotte lapper.

  Og takk for i går. Fikk jo ikke snakket så mye med deg. Tenkte på det i går kveld. Men jeg blir litt tussete når det er så mye folk og skal prate med mange. Vi får ta det igjen.:-)

  SvarSlett
 11. Wow - så spennede da!! Nå går vi spennede tider i møte!

  Veldig koselig å se allesammen, men slitsomt er det jammen også. Føler liksom ikke at jeg får nok tid til alt jeg har lyst til på sånne arrangementer...

  Håper vi får bedre tid til det sosiale på Biri!!

  SvarSlett
 12. Så spennende med Nalle og Ofelia.
  Fant fikk ikke den gleden med Ebbie, så han er litt misunnelig, her han sitter.
  Det blir sikkert noen flott valper, hvis det klaffer slik.
  Jeg synes også at det er litt slitsomt med slike treff, men du verden hvor koselig det er.

  Vi sees snart.

  SvarSlett
 13. Det blir veldig spennende å høre mer om Nalle og Ofelia framover! :) Ofelia er jo moren til Dixie, så kanskje hun får halvsøsken!?

  Høres ut som dere har hatt en fin dag på utstilling, med mange folk og hunder. Nå MÅ vi snart få til å bli med vi også!!! Det hadde vært sååå kjekt! :)

  SvarSlett
 14. Det var så koselig å treffe dere i går Nøve. Det ble jo sørgelig lite vi fikk snakket sammen, pga. Nalle og Millis gjensidige kjærlighet, men det tar vi igjen siden:o) Jeg lo så fælt av Nalle i går. Han hadde peiling på hvor Milli var, stort sett hele tiden. Hvis vi passerte dere, så jeg det blide fjeset til Nalle titte opp fra bak steinmuren et sted:o)

  Ja, ja, så Nalle har sine "svin" på skogen:o))) Vi gleder oss sånn til å følge dere i dette, men Milli får ikke vite noenting. Det er nok best sånn...;o) Nå er jeg kjempespent. Ofelia er jo så utrolig flott!!

  SvarSlett
 15. Ofelia er ei veldig likandes tispe, og ho har fått sunne, friske valper en gang før - deriblant Dixie, så moro!
  Jeg har full tillit til at Sidsel veit hva ho gjør, så denne gangen føles det helt trygt å bruke Nalle.
  Dere skulle sett ham da det var gjort... Han stilte seg på haugen like ovafor oss og pissa mot ei furu, og sparke unna noe voldsomt. Han var slik en kar!!! Ofelia så fornøyd ut ho også, ho lo på lapphund-vis :o)

  Idag har han vært veldig avslappa, kanskje litt værsjuk pga regnværet. Vi møtte Vicky da vi var på sykkeltur, og slo følge med dem hjemover. Nalle oppførte seg som vanlig, han ser ut til å ta "sidespranget" med fatning, har ikke blitt en innbilsk gris, for å si det sånn ;o)

  SvarSlett
 16. Nalle. Du din heldige luring!! Bli pappa, og greier...til små brune bamser...sukk!

  Bilden taler for seg, ja - det var nok full klaff for begge, Nøve! Dette blir spennende...

  Og Nalle har verdens vakreste søster - jeg blei helt betatt!! Ho ligner veldig på Nalle..skryt,skryt..:-)

  SvarSlett
 17. Det er lov å være trøtt etter en slik begivhetsrik tur i skogen... en røyk frista også, et øyelikk..;o)

  SvarSlett
 18. Nalle takker for skrytet på vegne av seg, søstera og den skjønne Ofelia.

  Han HAR blitt en voksen, rolig kar. For hvor lenge, vet jeg ikke, men Kango sa at'n så hva Nalle hadde gjort lang veg...

  SvarSlett
 19. trekk pga for mye pels til å være arbeidshund faktisk... rareste jeg har hørt. men alt i alt var kritikken ganske bra, eller? (har ikke helt peiling jeg, men synes det var mye positivt der) nalle er flottest uansett. hihi ;)
  mange flotte lapphunder der (jeg har smugkikka i andre sine blogginnlegg fra utstillinga også nemlig :)), alle er så fine på sin egen måte. er det rart jeg er fasinert av rasen?? :)
  flirte så jeg holdt på å dette av stolen da jeg leste kommentaren litt lenger oppe her om karslige nalle som tissa på ei furu og sparka unna veldig etter hyrdesstunden med ofelia. ;) er lov å være litt stolt da, han som snart (forhåpentligvis) skal bli pappa! er ikke bare-bare det! :) ofelia er helt nydelig, og virker som en perfekt match for nalle. kommer til å bli litt av noen hjerteknusere di valpene der! sukk :) veldig morsomt og spennende dette her! :) tenk, om 2 måneders tid er du kanskje bestemor nøve! ;)

  SvarSlett