torsdag 30. april 2009

Kolsrud Camping

Nalle og jeg var på sight-seeing i Kolsrud, toppen 10 min. med bil fra Bergheim :o)

Hyttene så koselige ut, to små soverom med køyesenger, og en sovebrisk i oppholdsrommet. Ikke store hytta, men sengeplass til maks. 5 personer. Utleiesesongen er ikke igang enda, men på fjorårets prisliste sto det 300,- pr døgn. Det var seks eller sju hytter der.

Hvis alle oppfører seg skikkelig ;o) blir dette garantert en tradisjon. Synd det ikke kan passe for alle nå, men det skal jo noe til når vi er så mange…

16 kommentarer:

 1. Å herregud, for et nydelig sted! Du må ikke legge ut sånne bilder, jeg blir helt sjuk i sjela å får lyst til å flytte tvert ;p

  SvarSlett
 2. For et flott sted. Nå ble jeg sugen på en tur også. Men for vår del må jeg ta det som det kommer. Vet ikke hva som skjer her eller på jobben. Alt er veldig usikkert ennå.

  SvarSlett
 3. Så nydelig sted, synd vi ikke kan, men vi får ta det igjen!! Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 4. Ja, nå må dere oppføre dere, så folka på Bergheim får lyst å se dere igjen ;o)
  For den plassen ser fin ut, kunne tenkt meg hytta med vannet neste år jeg...en flott plass å treffe mange lappiser :o)))

  SvarSlett
 5. Håper veldig det blir en tradisjon! Det så ut som en veeeldig fin campingplass! :)

  SvarSlett
 6. Ja dette var fristende,hadde vært en fin og god opplevelse å komme til Bergheim, men jeg er noe usikker på om vi rekker det i juli.
  Om alt går etter planen, det håper jeg virkelig, så kjører vi nord på, rett etter utstillinga i Drammen, vi skal til Lofoten bl.a.hvor langt vi ellers når står åpent, vi vil bruke god tid på å kjøre,oppleve see og jeg kunne godt tenke meg å male bilder underveis, også.

  Jeg må bare skryte av Nalle og Ofelia, så fornøyd de virker etter eventyret i Konsberg, vi gleder oss med dere; så flotte bilder du tar og så masse du klarer å få skrevet på bloggen, hyggelig og interessant å lese.
  Flinke dere er å trene på "stille", vi gjør et forsøkk her også.
  Men jeg kan bli litt irritert, når folk klager på "lyd" fra hunden,det er så sandelig også mye lyd i barn, men det må vi finne oss i,også når vi vil ta en lur mitt på dagen eller vil sitte å slappe av ute. Nokk om det ha en fin helg.

  SvarSlett
 7. Kjempefin plass! Vi har ingen planer helga 3-5 juli, så nå er det kun barnevakt det står på! :)

  SvarSlett
 8. Kango gleder seg allerede, håper det kommer mange damer...

  SvarSlett
 9. Som vi gleder oss - dette virker lovende!!!
  Vi har vært ute i hele dag, skriver mer seinere. Natta,folkens, og GOD HELG :o)

  SvarSlett
 10. Norge er et vakkert land ,og denne plassen var jo helt enorm.Håper det blir en tradisjon, så man kan få oppleve den sammen med alle dere andre til neste år.

  SvarSlett
 11. Ja, håper det blir tradisjon jeg også, så kan vi også være med:-)

  Lykke til med Ofeliaeventyret, følger spent med:-)

  SvarSlett
 12. Det er jo nesten en skam, Nøve, at jeg som er fra Nes ikke har vært rundt og sett alle de flotte stedene som finnes rundt omkring.
  Da er det jo fint at jeg har deg som kan ta bilder og friste meg til å ta noen utflukter i sommer. Kanskje dukker jeg opp på besøk hos deg også, skal du se.

  God helg til deg og Nalle.

  SvarSlett
 13. Hilde, du er SVÆRT velkommen du også! Vil bli litt av en opplevelse og se og høre så mange ulike lappiser og islendinger på en gang :o)

  Kanskje det er mulig å leie henne til ett slags mini-kurs?? Eller har vi nok opplegg med en liten fjelltur?

  SvarSlett
 14. Det høres jo kjempe positivt ut med et lite mini- kurs, så flink du er til arangere treff Nøve :o)
  Nå synes jeg det blir bare dummere og dummere at jeg ikke kan komme i år.
  Blir dette treffet vellykket så blir det vel noe neste år også håper jeg :o)

  SvarSlett
 15. Heihei!
  Kortid vert den turen til Biri? Eg skal jobbe eindel i sommar og veit ikkje heilt kva for vakter eg får heilt endå, men reknar med at ferieplanen skal vere klar i næraste framtid! Gje meg ein lyd i gjesteboka til Heino! :)

  SvarSlett