onsdag 15. april 2009

VÅR…

      Krokusen min blomstrer! Nå dukker det opp nye bevis hver eneste dag, på at våren er her. I dag har vi sett både Sørgekåpe og Sitronsommerfugl. Humla susa forbi, mens den flittige mauren var i full gang med våronna…

... 001

... 004

                                                                      blåveisen titta fram oppi grøftekanten.

Og Nalle og jeg har vært på årets første sykkeltur!

... 005

Jeg har sendt påmeldingskjema til utstillingen i Kongsberg – i siste liten som vanlig. Takket være en liten påminnelse fra Marte, fikk jeg bestilt to hytter på Furuodden Camping i forbindelse med Biri-utstillinga den 7.8.  Hyttene ligger flott til ved Mjøsa, de er små og enkle, køyesengplass til fire. Det kan bli trangt med fire folk og fire hunder i ei hytte, men noen (ehh..hunder) kan vel ligge i bilen???  Det skal bli ei interessant hundehelg!!!

Bildet under er fra Furuodden, da vi overnatta der for to år siden. Utenfor hver hytte, sto en benk, perfekt for morgenkaffe og kveldskos :o)  Håper flest mulig blir med! Dette er for islendere også,absolutt – vi  drar ikke bare for utstillingens skyld ;o) Det er fine turområder omkring der, vi kan grille, og skravle og skravle og skravle… Kanskje vi må forte oss og bestille ei hytte til??

Jeg regner Gry, Nina, Hanne og Thea, Anne og Christina, og meg sjøl som sikre hittil – plass til en til her :o)   Marte m.fam har sikra seg egen hytte :o)

Biri 040

Vi har mye å se fram til!

Men først og fremst     -   NYT VÅREN  -   og ha ei fin uke  :o)

24 kommentarer:

 1. Du mener vel Nalle,da ;o)
  Har dere tenkt dere til Biri? Vi kunne ha noe å skravle om mens de andre sov, vil jeg tro.

  SvarSlett
 2. Det er så kjekt når våren kommer igjen! :) Endelig...

  Det hadde vært veldig, veldig gøy å reise til Biri! Men vi får se hva vi får til... Jeg er i hvert fall med hvis jeg får mor og far med på det! :)

  SvarSlett
 3. Våren er herlig, blomstene og Nalle er bare så skjønne;o).
  Dere er så flinke med blomster i hagene deres. Jeg liker også godt blomster men klarer liksom ikke å få det til selv.
  Holder meg vintergønne planter, rodedendron og lyng og sommerblomster.
  Sommerblomster har jo ikke hvert det samme de siste åra, pga killersneglen. Det var mindre av den ifjor, fordi der var så varmt og tørt, håper det blir sånn i år også:o)

  SvarSlett
 4. Vet aldri om vi dukker opp...men vi kan jo sove i bilen, og det er det vel alltids plass til på en camping?

  SvarSlett
 5. Så fine bilder Nøve. Vi satt og så på værmeldinga i går, det er jo varmere på Bergheim enn på Tjøme.....:o)

  Milli og jeg er med vi vet du:o) Vi gleder oss! Er det en natt eller regner du hele helgen?

  SvarSlett
 6. Jeg har jo også en lapp nå ;-) Men jeg vet ikke om det er aktuelt med hverken utstilling eller overnatting. Bor jo heller ikke lenger unna enn at ovenatting ikke er nødvendig. men morsomt å bli med på praten, det blir det helt sikkert!!

  SvarSlett
 7. Å Tove, Biriutstillinga er så koselig, enten du er med eller ikke. Jeg gruet meg litt i fjor, så Ola ble med. Men så møtte jeg Nøve og Nalle, og vips - så var det veldig, veldig hyggelig. Nå kjenner jeg jo MANGE, og det gjør du også. Det er sikkert fin trening for Barfi, å møte alle "vennene" sine:o)

  SvarSlett
 8. Det blir vel seine kvelden før vi er der på fredag. Utstillingen begynner tidlig lørdag, og dagen bør feires med ett eller annet!? Jeg regner oss dermed ikke kjørbare før langt utpå søndag...
  Håper dere dukker opp,Marianne! Og Tina!

  Nalle gnagde ned rododendronen min da han var liten, den er dødelig giftig!!!
  Han gnagde ned klatrerosa også, den ble dobbelt så kraftig etterpå. Flink gartner,han

  SvarSlett
 9. Der dukka Tove opp også!
  Kan du ikke bli med da???? Please :o)))

  SvarSlett
 10. I inngangspartiet har Ville knagd og kvistet flere små nyplantede trær, håper de også blir dobbelt så kraftige:) Kanskje har Ville gjort en like bra jobb som Nallemann.
  Rododendronen har hu heldigvis latt stå ifred.

  På terrassen har Ville trekvister...også vært på ferde, nå står det ett epetre og 2 sypresser i hver sine krukker og de er det bare stammen igjen på.
  Håper dette er sånn valpe/unghund greier, at hun vil vokse det av seg.


  Så flott der er ved Mjøsas bredder.

  SvarSlett
 11. Vi kommer, og tenker å ta med oss telt:-) Må jeg bestille da tro?

  Kanskje kommer jeg med 2 firbeinte;-)

  SvarSlett
 12. Så deilig med vår!!

  Er Nalle flink til å være på sykkeltur?? Bienna var veldig redd for sykkelen i starten, men nå går det bedre. Det er Thea som sylker med henne.

  Vi blir med til Biri, vet du!! (selvom jeg ikke vet helt når det er...?). Så bra at du har ordnet med hytter!! Detta blir kos!!

  SvarSlett
 13. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 14. Og hvis jeg drar alene med Dimma - kan jo faktisk jeg sove i bilen, jeg også!!

  SvarSlett
 15. Uff, fikk sletta forrige kommentar...:-)

  Nøve, jeg er frisk som en fisk, og jobber netter hele uka. Derfor liten aktivitet på bloggen, men det blir det etter hvert!

  Kanskje kommer vi til Biri...

  SvarSlett
 16. Det ligger 2 1/2 time fra hytta, og da er det jo ikke verre enn at jeg kan kjøre dit og overnatte - eller kombinere det med ferie på fjellet!! Mange muligheter...:-)

  SvarSlett
 17. Knall-bra bilde av Nalle helt nederst!!

  SvarSlett
 18. Å, som jeg gleder meg til Biri! Jeg kjenner jo ingen av dere da. Men på en annen måte føler jeg at jeg kjenner dere litt da.. ;)
  Jeg regner med og håper vi får barnepass denne helga, og da reiser jeg og ronny. Så det er no faktisk 2 ledige sengeplasser i vår hytte å... :)
  Håper dere kommer også Tina & co, og Marianne m.m :)

  SvarSlett
 19. 2 firbente christian? valpeplaner der å eller? :)

  SvarSlett
 20. Aå aå fine bilder!! Her begynner også våren å komme. Vi skal på kongsberg utstillinga med Roxie og så får vi se åssen det går. Ha en fin uke!!!!

  SvarSlett
 21. Så deilige vårbilder, ser at snøen ligger litt i bakgrunnen enda men nå tar det vel ikke lang tid før sist rest forsvinner.
  Jeg hadde nesten glemt det men Maila tygde på buskene og gravde i bedet hun også, det går som regel rolig over så en glemmer det nesten. Når katten vår levde pleide hun å grave i bedet etter bæsjen hans, æsj !!

  SvarSlett
 22. Campingen er så stor, at jeg kan ikke tro man behøver å bestille telt eller bil-plass. Utstillingen er den 7. eller 8 august, en lørdag iallefall. Gleder meg som en unge!!!

  Hanne, Nalle er veldig flink "til å sykle". Jeg fester flexilina rundt livet mitt, da tugger ikke båndet seg når han stopper og snuser litt. Vi sykler helst på skogsveier. Der det er trafikk, bruker vi Springer, går greit det også..men han har sliti seg i nærheten av pusekatter...

  Marte, når vi møtes er vi som gamle kjenninger ;o) Derfor er det så moro å treffe disse bloggerne, og jeg håper flest mulig kommer!

  SvarSlett
 23. Hei, trodde jeg hadde vært inn om her. Det går litt over stokk og stein om dagen.

  Jo da. Vi er med. Tar alltid litt forbehold i tilfelle familie,sykdom eller at jobben er vrang. Men ellers er vi med.

  Og et nydelig bilde du har lagt til nederst. Jeg har aldri tenkt på å legge inn noe der.

  SvarSlett
 24. God helg til deg og Nalle.
  Jeg hadde tenkt å legge inn et innlegg nå til helgen;) Tror ikke det blir noe av det:) Her skinner sola, rene sommeren. Nå har vi slappet av med en liten cider på terrassen, så nå er det å rydde i hagen:) den lille flekken vi har.

  SvarSlett