fredag 24. april 2009

Vårslepp

Først en laaang dag i butikken.  Så, klokka fire kom Mozart og Kango og lurte om Nalle ville bli med på vift :o)))

Vi gikk en times tid, før stevnemøtet med Kazy skulle finne sted…

vårslepp 004 

Slik ser en Irish Weathen Terrier (tror hun var det!) ut bak…

…Sabla fin framside og!

vårslepp 002

vårslepp 009 Den vesle dama på 8 år tok styringa fra første stund. Mozart var mest i hennes stil, litt “finere” liksom. Nalle og Kango fant seg andre interessante steder å snuse på ;o)

vårslepp 008 Dama ville ha seg en dukkert, gitt! Store gutter passa på… Ikke Mozart’n, da - han ville ikke bli våt akkurat nå…

vårslepp 015

Pause ved Låplassen (kjenner du deg igjen,Hilde?)vårslepp 018 Utrolig til framgang vi har hatt! Her sitter altså tre harmoniske og avslappa gutter i sin beste alder, og den dama ;o)  Neste uke blir lappisen Børre med på tur.

Herved sier jeg GOD HELG til alle!

Og LYKKE TIL, til alle oss som møtes på utstilling i Kongsberg   ;o)

 

18 kommentarer:

 1. Så trivelig det ser ut til at dere har det, både to- og firbeinte.
  Kjempemorsomt at guttene oppfører seg så flott :) Har Nalle bjeffehalsbandet på seg?

  SvarSlett
 2. Så fine bilder!! Ser ut som alle koser seg både 2 og 4 beinte!!! Vi har også et pr hunder som kommer på besøk til Roxie og da løper de rund i hagen her og koser seg som bare det! Den ene er en liten "ovnsrør" den tar bestandig komandoen over de andre 2 som er en del større!!! Ha en fin dag!!!!

  SvarSlett
 3. Det er ikke størrelsen det kommer an på ;o) Og det er vel alltid damene som er sjef? I hundeverdenen??

  INGEN gutter med bjeffehalsbånd igår. Det gikk veldig bra likevel. Vi gikk forbi noen som sto og gneldra, men gullguttene var i sitt ess :o)

  SvarSlett
 4. Så kjekt det ser ut, møte mellom hunder er alltid morsomt.
  Damene er alltid sjef, jeg ser Ville nå, hun er i et nytt stadie.
  Begynte for en tid siden å sjefe over hanhundene hun møter og kjenner på turstien, det er blitt sånn i det siste at de har ikke veldig lyst å leke med henne, sånt som de gjorde når hun var mindre. Jeg liker å følge med på spillet som pågår, forsøker å tyde kroppsspråket...er ikke lett det der :o)
  Skulle hatt en sånt kurs alla hundeviskeren ;o)

  SvarSlett
 5. Det så ut som en koselig tur! Hundene var jo kjempeflinke som oppførte seg såå fint, til og med uten bjeffehalsbånd!

  Lykke til på utstilling! Og god helg! :)

  SvarSlett
 6. Så flinke gutta er blitt...stille og anstendige selv uten bjeffehalsbånd!.....Og damene skal jo være sjefene...så det har de også forstått...ekte gentelmenn dette her!

  Så koselig dere må ha det når dere tråler "byen" med hundene...flotte bilder..

  SvarSlett
 7. Oj, så bra!! Gikk det virkelig så fort å bli kvitt bjeffingen!! Eller hadde de bare en god dag?
  Hvis det virker så effektivt skal jeg jammen prøve jeg også...

  Her om dagen ble jeg så lei pipingen og masingen til Bienna at jeg hentet to grytelokk og skremte vannet av henne neste gang hun pep. (Kom til å tenke på tipset til Thomas ifbm. stjeling og tenkte at det kanskje kunne brukes til annen uønsket atferd også...)Det har faktisk gitt resultater. Nå hører hun når jeg sier NEI.

  Gleder oss til å se dere!!

  SvarSlett
 8. Ikke misforstå meg; Bjeffingen er IKKE kurert! Bare en god posjon flaks igår..

  Grytelokk,ja! Det tipset hadde jeg glemt ;o) Moro med alt som virker!

  SvarSlett
 9. Hyggelig å kunne gå tur med flere tobeinte og firbeinte, og det ser ut til å ha vært en koselig tur. Syns hundene er flinke, jeg, - som har redusert bjeffingen sin betraktelig og det uten bjeffehalsbånd - egentlig er det vel eierens fortjeneste det, da!!

  SvarSlett
 10. oi, hei nøve! nydelige hunder.

  SvarSlett
 11. Så fin beskrivelse av turen deres. Jeg måtte trekke litt på smilebåndet, for Mozart ser liksom litt forfinet ut også han, i forhold til Nalle og Kango, som ser litt barskere ut liksom:o)

  Spennende at Børre skal være med neste gang, det blir jo reine guttegjengen i stor skala dette, godt at Kazy vet å sette dem på plass:o)

  SvarSlett
 12. Moro med gutta på tur. De er blitt flinke hele gjengen. Og uten bjeffebånd. Nå har du vært flink,Nøve. Det gjelder å være iherdig. Det er bare det jeg synes blir vanskelig og du får det til. :-))

  Masse fine bilder. Jeg koser meg med gutta-boys.

  SvarSlett
 13. Det blir veldig spennende med en ny en i gjengen! Børre (broren til Luna) er sinna på ALLE hanner,men nå skal han møte sine overmenn...
  Kazy skal på symøte den kvelden ;o)

  Nå nærmer søndagen seg :o))))

  SvarSlett
 14. Ville sier : veldige nydelige hannhunder,synd de bor sååå langt unna....hu tenker som så kanskje er de gutter nok til å ville leke;o)

  SvarSlett
 15. Hei igjen:o) leste nettopp svaret ditt ang. blodspor og "belønning" God ide å gi noe annet enn det som er lagt ut.
  Det kan jo ha en possitiv virkning i og med at Ville er fæl til å snuse opp diverse som hun ikke skal spise. Så kanskje kan blodspor-trening og belønning fra min hånd føre til at hun slutter å spise alt mulig som hun finner på sin ferd i skog og mark...:o)

  SvarSlett
 16. Neimen Marco - blir han biti skikkelig! Da hadde jeg blitt skremt. Nalle og Kango hadde noen oppgjør i starten, men det løsna ikke en pelsdott - bare voldsomt med lyd!

  Berit, det var jo en glimrende idè!
  Vi gikk ett langt spor idag, Nalle imponerte skikkelig!! Han fikk ei kvart kjøttpølse ved funnstedet, så fikk han bære klauven heim - stolt som en hane - så fikk han enda ei kvart pølse i bytte til slutt.

  SvarSlett
 17. Du syns vi er fine,ja!
  Vi er bare snille, og ekte høflige gentlemen - så du kan trygt komme til oss, vakre Ville! Sjøl om turen er lang, er vi vel verdt ett besøk ;o)

  SvarSlett
 18. for en flott gjeng! det ser så koselig ut å ha flere turkamerater å gå tur med :)
  jeg er skikkelig imponert over hvor ordentlig guttene oppfører seg altså, spesielt med tanke på hvordan nalle og kango kverulerte i starten da dem ble kjent :)
  for en flott hale nalle har, det la jeg merke til på nest siste bildet. er vel kanskje ikke verdens letteste å gre gjennom den? :)
  nalle ser alltid så avbalansert, trygg og "verdig" ut, skjønne skjønne gutten :) :)

  SvarSlett