torsdag 16. april 2009

Spraderunde i Nes

Du tror det ikke før du har sett det!

Fy flate, jeg var så stolt av Nallen min at jeg svevde gjennom Nesbyen i to timer idag! Kango slengte noen rare blikk bortpå ham iblant, la jeg merke til. Jeg slappa nesten HELT av etterhvert, og jeg tror jeg aldri har hatt en SÅ fornøyd hund heller. Han smilte! Og fikk stadig små pølsebiter, for hundene ble passert uten ett BOFF :o)

      Til dere med lydløse hunder; dere ANER ikke hvor heldige dere er!                Jeg ante ikke at det kunne være SÅ behagelig!

Nesbyen 002

Tusen takk Kango, for at vi fikk låne bjeffehalsbåndet ditt!   

17 kommentarer:

 1. Helt i orden ! Takk for trivelig tur i vårværet.

  SvarSlett
 2. Så bra at bjeffehalsbåndet virket da.....Jeg har jo både en bjeffer, og en stille hund....Og Ask får mye mer negativ oppmerksomhet enn Embla nettopp på grunn av det..Så det lønner seg å være stille ja...

  Bra jobbet må man si da, ikke enkelt å trene bort bjeffing...og ihvertfall ikke på spisshunder!.men nalle er vel glad for alle pølsebitene han kan få...

  Han er virkelig flott Nalle gutten din!

  SvarSlett
 3. Jeg ble veldig optimistisk, detta skal vi klare!Nå som jeg veit at det virker, skal jeg kjøpe ett fort som råd. Han hoppa sidelengs og skjønte ikke hvor sitronspruten kom fra, de tre første gangene. Deretter var det gjort, sjøl om det sto MANGE vårkåte bikkjer ute!
  Han fikk mye skryt og belønning hver gang det gikk bra. Vi fikk bort så mye stress! Han tok tilogmed kontakt med meg! Ikke rart vi gikk der og smilte omkapp - slik skal det være.
  Kango bjeffa ikke mye. Halsbåndet har nok fått ham til å skjønne at disse to blir lagt merke til uansett ;o)

  SvarSlett
 4. Høres kjempe bra ut. Tror vi også må skaffe oss ett. Der er ikke mye lyd i Ville så lenge vi går tur. Men er vi i ro...når et område er blitt hennes...skrekk og gru...hun kan høres så sinna ut...hun skremmer jo vette av folk, hun som er "verdens" snilleste...

  SvarSlett
 5. Utifra våre erfaringer i går, er ett slikt bånd vel verdt pengene! Jeg kommer bare til å bruke det når vi går tur i "sivilasjonen". Nalle kan sitte rolig og se andre hunder gå forbi, så ulike de er!
  Jeg hadde nesten håpa vi skulle møte Mopsen igår, Nalle har vært helt ustyrlig når han ser den.

  SvarSlett
 6. Så flott da, Nøve!! Da får vi satse på at Nalle på sikt også skjønner at det lønner seg å være stille (så behovet for halsbåndet blir helt borte etter hvert) !

  Enig med deg; de som har lydløse hunder vet ikke hvor heldige de er...

  Lykke til videre!!

  SvarSlett
 7. Så bra at det virket ja! Jeg har en lydløs hund.. og vet å sette pris på det!! He he.
  Lykke til videre :)

  SvarSlett
 8. Så flink Nalle !
  Jeg har kjøpt bjeffehalsbånd til Leia for bruk i hagen fordi hun bjeffer sånn på folk som går forbi og det har hjulpet. Men kanskje jeg skulle bruke det på Maila når vi går tur for hun bjeffer på andre hunder når hun er i bånd.
  Slik har vi det, i hagen bjeffer Leia og får Maila med seg, når Maila er ute alene er det nesten ikke en lyd. Går vi på tur er det Maila som bjeffer på andre og får Leia med seg. Leia oppfører seg som regel fint når hun er med alene.
  Lykke til !

  SvarSlett
 9. Jo, Nøve - jeg vet åssen det er å ha en lydløs hund og en med masse lyd. Det er bare det at bjeffehalsebåndet funket ikke på Snorre, men kanskje jeg skal ta det fram igjen og prøve på nytt. Hvis Nalle kan, kan vel Snorre, også????

  Nalle er så flott - skjønner at dere blir lagt merke til...og jeg skjønner Milli som "sparer" seg..!:-)

  Bare smil videre du - du har all grunn til å være stolt av gutten din nå!!!

  SvarSlett
 10. så flott at bjeffehalsbåndet fungerte på Nalle!! :D hvis du vil kan du få mitt,så slipper du å kjøpe nytt i dyre dommer :) jeg har både bjeffebånd og refill-flaske med sitronlukt,men det er mulig at du må kjøpe nytt batteri,jeg synes¨å huske at det virket litt "av og på" sist gang jeg brukte det. får håpe det er bare batteriet som må skiftes hvertfall,og at det ikke er båndet som er ødelagt. men det er kanskje vert et forsøk hvertfall? :) hvis du vil ha det bare send med adr di på mail,så sender jeg det oppover til dere :)

  SvarSlett
 11. Så kjekt at halsbåndet virket! :)
  Dixie bjeffer ikke når vi møter andre hunder, men hun stopper opp, legger seg ned og nekter å gå forbi uten å hilse. Og det er jo ikke alle som vil hilse, så det er ikke så lett det heller! Men vi får bare trene videre... :)

  Lykke til videre med bjeffehalsbåndet, og håper det fortsetter som det gjorde denne gangen! :)

  SvarSlett
 12. Flinke dere er. Det virket jo bra, om det så var bjeffehalsbåndet? eller Nalle det har blitt voksen! Deiligt å få en "stille" hund.Forstår godt du er glad, Nøve.
  Vi har også kommet oss, skriver om det på bloggen vår.

  SvarSlett
 13. Så flink nalle var!! Roxie er veldig rolig når vi går tur men hun er som dixi at møter vi noen så legger hun seg ned for hun vil hilse på hunden og den 2 beinte. Hun elsker å bli koset med. Ha en fin helg!!!!

  SvarSlett
 14. Flinke, flinke Nalle!!!! Jeg blir jo så stolt av ham jeg også:o)

  Også så blid som han ser ut når du roser ham på slutten av filmen, akkurat som om han forstår at han er flink og er veldig stolt av seg selv. Herlige Nalle-mann:o)

  SvarSlett
 15. Det er så ekkelt å høre sin egen stemme. Og jeg smilte så breidt, at jeg nesten ikke klarte å prate :o))))
  Herlige Nallemann VAR stolt likevel, og stemningen var så god.

  Moro å høre fra dere alle. Mange som har litt å stri med,men det går nok an å gjøre noe med.
  Og lappisene, og islendingene, har jo en fin stemme...

  SvarSlett
 16. Hei Nalle-mann og Nøve!!

  Dette var jammen flott, slik skal et bjeffehalsbånd virke! Supert! Det er så godt når en kan slappe av på tur, og bare kose seg. Det blir en så god atmosfære
  Det ser jammen også ut som han smiler, ja!!!

  Vi tuta utenfor Bergheim kl 20.55 i kveld, selv om du ikke hørte oss. :))

  GOD HELG TIL DERE!!

  SvarSlett