fredag 3. april 2009

VÅRSTEMNING

Jeg tok med kamera ut i dag,  for å vise dere våren her i Bergheim :o)

Merkelig nok er det fortsatt liv i den tuja-typen, den ene sida iallefall (dette er Nalles faste tisse-sted). Tulipanene titter så vidt opp av jorda, men Nalle – han er i full blomst.

april 012

Vi gikk en tur oppover bakkene. Nalle stopper stadig og ser seg omkring. Han lytter og snuser, roter litt i søla, ruller seg i snø… Nå lukter det vår!

april 005

Bare vent til snøsmeltinga setter i gang oppå fjellet! Da nytter det ikke å kose seg med kvikk-lunsj på benken. Foreløpig er det bare en forventningsfull klukking. Men dessverre, dette blir antagelig fossens siste vår.

april 002

Det bygges ett mikro kraftverk. Strøm vil vi ha…

Over til grevlingspor! Nalle blei veldig ivrig her i nærheten av hiet. Ser dere de to små fotavtrykkene i sølevegen? De har liksom fingre og negler. Spora hadde ikke rukket å bli fylt av smeltevann, så grevlingen var nok like ved.. Nalle gikk trygt i bånd ei god stund til ;o)

april 004

Onsdag gikk vi tur med Mozart og Kango, Sissel og Berit. Vi gikk i joggesko for første gang i år! Ganske behagelig, det ja.

Vi har hatt fint vær så lenge, nærmere +10 på dagen, og rundt 0 om natta. Snøen holder seg nok, iallefall på fjellet, men jeg er spent på om godværet holder seg i påska. Håper jo på noen lange,fine skiturer…

Vet ikke hvor aktiv jeg blir på bloggen i påska, (antagelig blir det som vanlig) så jeg sier bare GOD HELG!!!

mars 013

Slapp av, nyt dagene! Hilsen Nalle ;o)

9 kommentarer:

 1. Så mange flotte bilder. Jeg likte det nederste aller best :-)

  Jeg tror jammen vi har mere snø enn dere. Selv om det minket mye i går.

  God helg til dere også.

  SvarSlett
 2. Snømengden har variert veldig her i dalen i vinter. De har hatt enda mindre snø i skibygda Hemsedal! Vinteren har vært lang og fin, så nå er jeg fornøyd :o)
  Håper du kommer med bilder i løpet av helga,Tove!

  SvarSlett
 3. Jeg fikk mere vårstemning av å se på bildene dine enn å se ut av vinduet her på "Sommerøya" jeg Nøve:o)

  Nå gleder vi oss til våren kjenner jeg! Ingen flere lam i natt heller. Typisk, nå kommer vel en haug med søyer til å lamme på en gang, og vi må til å improvisere binger.....

  Enig med Tove, det nederste bildet var HERRRRRLIG!!!:o)

  SvarSlett
 4. Skal si det er gått mye snø hos dere. Vi har masse i hagen ennå pga. takras. Men på enden av tomta er det gått mye.

  Nalle gjør seg godt på alle bilder synes jeg, og det ser ut som han er en tålmodig modell.

  SvarSlett
 5. God morgen:) Nøve og Nalle, våren er heeerlig...bringer løfter om nytt liv...blomster spirer, trærene våkner til livet igjen, lam blir født og jeg ble vekket av min sønn som ringer meg: gå inn på mytoube og se på ultralydfilm av ditt første barnbarn :D, jeg er litt i lykkerus akkuratt nå :D... så må jeg jo videre til Blogglandia for å se om der er noe nytt der.
  Jo, våren er endelig kommet til Bergheim.
  Sier som Nina at Nøve er en flott kar som gjør seg som fotomodell, han blir jo bare flottere for hver dag som går, synes personligheten hans kommer sånn frem på bilder.
  Grunnen er kanskje et godt samspill mellom fotografen og Nalle;)

  SvarSlett
 6. Å, det nederste bildet av Nalle er vakkert! Han ser så avslappende ut der han ligger og koser seg i vår-sola...sukk!

  Her har mesteparten av snøen forsvunnet, og det lukter vår. Deilig...Snorre og Dimma vil ut heeele tiden, ut å snuse, tisse, leke, sole seg, bjeffe - ja, alt en vår-kåt hund gjør..:-)

  Vi har bestemt oss for å dra på hytta i påsken siden jeg har langfri denne gangen, så jeg vil fortsatt oppleve ski og snø en uke til.

  GOD PÅSKE!

  SvarSlett
 7. Det er deilig med vår! Jeg påstår at den er her.. I dag har det vært 12 grader og her er ikke snø i det hele tatt :) Ronny holder på å pløye opp hele hagen.... grøss. Den har blitt helt ødlagt av alle de tunge maskinene som var her når vi bygde på huset. Så no blir det vel bra, håper det gror fort til..!
  God påske til dere og! Nalle var skjønn på det siste bilde der ja, ser ut som har nyter tilværelsen :)

  SvarSlett
 8. Ja nå kommer våren til dere også, deilig !!

  Det ser ut som Nalle nyter den siste snøen, kanskje det ble litt varmt i lufta og at snøen var god og kjølende.

  God påske til dere fra oss .

  SvarSlett
 9. Det er alltid kjekt når våren kommer!
  Hjemme har vi ingenting snø, og det har vi ikke hatt på en stund heller.
  Nå er vi på Hovden, og er det en del snø igjen enda - men det er faktisk ikke så mye! :) I dag var det nesten 10 grader her, og da smelter det jo ganske raskt!

  God helg og god påske! :)

  SvarSlett