fredag 10. april 2009

SOL

påske 007 Plutselig fikk vi en slik dag igjen! Det var bare å stikke til fjells :o) Putte appelsiner og kvikklunsj i rumpetaska, og legge ivei på temmelig råtten snø. Helt typisk påskeføre, igrunn.  Vi fant oss en ferdiglaga sofa, med barkvister i setet, klar til bruk i ei lun halling.  Der kosa vi oss med nista mens blide folk og hunder strømma forbi.

Hjem igjen og nyte de siste rester av verandasol, lytte til fuglekvitter og takdrypp. Spise marsipan og sjokolade. Potetgull istedet for middag… Gjøre akkurat som man vil, når man vil. Lure på om været holder seg til neste dag. Hvor skal vi gå hen  da? Luksusproblem  :o)    Livet er herlig  :o))

påske 003

GOD PÅSKE !

20 kommentarer:

 1. Å så koselig dere har det på tur!!! Veldig fine bilder!!! Her er det litt tåke nå men den skal lette i løpet av dagen og da håper jeg sola kommer!!! Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Så herlig Nøve! Imponerende at dere oppsøker mere snø nå, jeg priser hver meter av barmark jeg ser:o) Også har dere Hestehov! Det er den fineste,lille blomsten jeg vet om og jeg går og speider etter den her, men uten suksess hittil:o)

  Ha en strålende langfredag på Bergheim.

  SvarSlett
 3. Herlig. Det er påske det :-) :o) :-) :o)

  SvarSlett
 4. Deilig! :) Dere får nyte i det fulle trekk! Her regner det....

  SvarSlett
 5. Så herlig påskevær, da må en bare ut og nyte det. Vi har hatt et flott vær både torsdag og i dag så vi har også kost oss ute på tur og i hagen.
  Ha fortsatt en fin påske !

  SvarSlett
 6. Så fint dere har det i påsken!!

  ...men det har vi også. Idag har vi nemlig vært på Tjøme hos Gry og Milli og kost med de søte lammene!! Etterpå rakk vi en tur opp på beitet med hundene hvor de fikk rase fra seg. Vi så både hestehov, to rådyr og en stålorm!! Våren har kommet til Vestfold og vi nyter den i fulle drag!!

  Fortsatt fin påske til dere!! Klem fra oss!

  SvarSlett
 7. Så koselig dere har det! En skikkelig kose-påske.

  Og hestehoven har vært her i noen dager nå. Det første vårtegnet her. Vi har koset oss på tur i dag vi også. Men den går nok under miljøtrening. På tur i Stavern med masse turister.

  SvarSlett
 8. Det høres ut som dere har en veldig koselig påske! :) Vi har hatt ganske mye fint vær de dagene vi har vært på Hovden, men i morgen reiser vi hjem igjen - så vi får se hvordan været er der! :)

  SvarSlett
 9. Ja, livet er herlig innimellom!! Har nettopp funnet EN hestehov i hagen..;o)

  Vi har og skikkelig sol og god-vær, og jeg merker på hundene at de blir slitne av å være ute heele dagen. I går måtte alt som rørte på seg eller ga fra seg lyd bjeffes på, men etter utallige gobiter og iherdig trening på "stille-leken", har det vært ro i hagen stort sett i hele dag. Flinke Snorre!!! (...og Dimma...)

  SvarSlett
 10. Riktig god påske!! Me fekk oss nokre dagar i snøen me også. Men det vart nok litt tungt for Heino - han seig eindel nedi og sleit hardt for å halde følgje med resten av oss i nedoverbakkane! Men han har no godt av litt trim! Om kveldane har han lege som eit slakt på golvet og småbjeffa i søvne medan han "spring" med beina..trur nok han har hatt det fint! :D

  SvarSlett
 11. Hei Nøve - nå har vi bestilt hytte på furuodden camping, hytte nr 1 ! Så no må dåkke også bestille :) Jeg gleder meg som en unge ;)

  SvarSlett
 12. Nå bestilte jeg nettopp to hytter! nr 5 og 6 :o)
  Gry og Milli,
  Nina og Charlie,
  Hanne, Thea og Bienna
  Anne og Bonnie
  jeg og Nalle...
  Det er plass til flere! 4 i hver hytte. Bare si ifra :o)

  Kommer dere, Kristina og Heino? Husker vel at Milli fiksa dame til Heino??

  SvarSlett
 13. Du har bestilt for meg og Charlie også!! Så koselig, nå må jeg bare gjøre det jeg kan for å komme. Når var det? Siste helgen i juli?

  SvarSlett
 14. Hyttene er bestilt fra fredag 7. til søndag den 9.august. Utstillingen er lørdag. Ei hytte koster 400 i døgnet ;o)
  Klart du blir med!!!

  SvarSlett
 15. Må bare få den helgen fri på jobben. Tror ikke det er noe problem. :-))

  SvarSlett
 16. Håper det går greit,ja :o))
  (du får helt sikkert skyss med Gry ;o)

  SvarSlett
 17. jeg vil flytte dit dere bor!! det må være blandt Norges nydeligste plasser,noe så idyllisk! herlige bilder på alle di siste innleggene her :)

  SvarSlett
 18. Ja endelig ble det vår, jogge sko og i dag, sølevær (det regner) men påsken har vært fin.
  Skal Nalle stilles ut på Kongsber? vi blir ganske mange der å.
  Men Biri er liksom årets høydepunkt!
  Furuodden camp. plass er meget bra og ligger så fint til ved Mjøsa.

  SvarSlett
 19. Jeg skjønner at jeg har feil rase!!
  Jeg vil også være med!!!! FL må nok bli neste hund her hos meg, skjønner jeg. Tenk å få så mange, gode venner her inne!
  Det er flott med slike "appelsin-dager". Nå har vi bare gode dager å glede oss til. Vår og sommer..... herlig!!

  SvarSlett
 20. Hilde, jeg tror du har finni din rase ;o)
  Du må gjerne kurse oss litt i løpet av sommer'n!
  Trodde forresten vi var enige om at høst og vinter er best, men nå når våren kommer, så er jeg neimen ikke helt sikker lenger jeg heller...

  Inger, vi ses på Kongsberg :o)

  SvarSlett